0
1
σχόλια
270
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Μετά περίπου από ένα χρόνο μπορούμε να ξαναπάμε σε συναυλίες…
 
DOCTVGR TEAM
25 Μαΐου 2021
Τριήμερο στο πάρκο με το φεστιβάλ Music Escapades - In Orbit: Το φεστιβάλ στο πάρκο Νιάρχος επιστρέφει για δεύτερη φορά και θα παρουσιάσει καλλιτέχνες της electro, rock και hip hop σκηνής, αφιερώνοντας από μία μέρα σε κάθε είδος και τους εκπροσώπους του. Ξεχωρίζουμε: το Σάββατο 29/05 τους Kid Moxie & Die Arkitekt presenting Temple, Rsn & The Electric Quartet ft. Mc Yinka και την Κυριακή 30/05 οι Puta Volcano. Music Escapades: In Orbit v.2: 28 -30 Μαΐου. Για εισιτήρια και online streaming επισκεφθείτε εδώ.

Athens Technopolis Jazz Festival με ελεύθερη είσοδο: Συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια και φιλοξενεί jazz τάσεις από κάθε σημείο του πλανήτη, ανοίγοντας τη συναυλιακή σεζόν με μια υβριδική εκδοχή: οι διεθνείς συμμετοχές του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν μέσω οθόνης. Θα δούμε 14 μουσικά σχήματα σε 3 ημέρες με δωρεάν είσοδο όπως πάντα. 28-30 Μαΐου. Διαβάστε το άρθρο μας 20o Jazz Festival στην Τεχνόπολη.

Καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου: Ξεκίνημα την Τετάρτη 9 Ιουνίου με Καμεράτα και Βιβάλντι. Μερικές από τις συναυλίες του καλοκαιριού που θα ακολουθήσουν: Ειρήνη Σκυλακάκη, Sugahspank! & Blend Mishkin, Γιώργος Κοντραφούρης, Theodore, Πέννυ Μπαλτατζή, Έλλη Πασπαλά, θεματική για μουσική και κινηματογράφο, αλλά δρώμενα για την Γιορτή της Μουσικής. Καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου, από 9 Ιουνίου.

Η Ταράτσα του Φοίβου - «Summer in the City»: Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο θίασος της Ταράτσας και οι εβδομαδιαίοι μουσικοί καλεσμένοι τους επιστρέφουν, από την Πέμπτη 10 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη στο «Άλσος». Προπώληση: Viva.gr, Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20.45, Ώρα εισόδου κοινού: 19.00. Έναρξη από 10 Ιουνίου.


Διαβάστε επίσης:
6 σημαντικές συναυλίες στο Φεστιβάλ Αθηνών 2021
Ανοίγουν τα σινεμά! 23 φιλμ που αξίζει να δούμε
εμφάνιση σχολίων