0
1
σχόλια
274
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Στο πλαίσιο του STAGES A/LIVE για την υποστήριξη της ανεξάρτητης ελληνικής μουσικής σκηνής. Στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση
 
ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ. ΦΩΤΟ: ΣΤΕΓΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
13 Μαΐου 2021
Το STAGES A/LIVE κλείνει τον κύκλο των συναυλιών του για φέτος με τελευταίο σταθμό τον Βόλο. Την Κυριακή 16 Μαΐου, στις 23:00, οι Bazooka παίζουν από τη σκηνή του Lab Art στον Βόλο και παρακολουθούμε τη συναυλία στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση.

Οι Bazooka δημιουργήθηκαν το 2008 και έκτοτε μένουν πιστοί στον garage, punk και rock ήχο τους. Έχουν κυκλοφορήσει τρεις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, δύο για την αμερικανική Slovenly Recordings και μία για την πατρινή δισκογραφική Inner Ear. Επίσης έχουν περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Αμερική, ενώ ταυτόχρονα έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από δέκα περιοδείες στην Ευρώπη.

Το Lab Art έχει επηρεάσει τη μουσική σκηνή της κεντρικής Ελλάδας, με πρόγραμμα που καλύπτει όλα τα σύγχρονα είδη καλλιτεχνικής έκφρασης. Στη σκηνή του έχουν ανέβει μεταξύ άλλων οι: Tiger Lillies, New Model Army, Monophonics, Growlers, Allah Las, Marky Ramone, Mark Lanegan, Kovacs, Kadebostany, Souljazz Orchestra, Asian Dub Foundation και Dennis Ferrer, Γιάννης Αγγελάκας, Last Drive, Planet of Zeus, Παύλος Παυλίδης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Τζίμης Πανούσης και Μουσικές Ταξιαρχίες.

Το STAGES A/LIVE είναι μια σειρά από συναυλίες χωρίς θεατές που στηρίζουν την ανεξάρτητη live ελληνική σκηνή στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση.

BAZOOKA 
Ξάνθος Παπανικολάου: Κιθάρα & Φωνή
Γιάννης Βούλγαρης: Τύμπανα & δεύτερα φωνητικά
Άρης Ράμμος: Μπάσο
Δημήτρης Τζελέπης: Κιθάρα
Δημήτρης Κυριακόπουλος: Πλήκτρα
Εκπρόσωπος συγκροτήματος: Πένυ Λιαρομάτη

LAB ART
Διεύθυνση Παραγωγής: Χρήστος Καμπύλης
Εκτέλεση / Liaisons: Νίκος Μπαρπάκης
Υπεύθυνος Χώρου: Γιώργος Σπαθής

Κινηματογράφηση 
Σκηνοθεσία & Κάμερα: Χρήστος Σαρρής
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Έβαν Μαραγκουδάκης
Εικονοληψία: Δημήτρης Ζιβόπουλος, Ορφέας Καλαφάτης, Φίλιππος Ζαμίδης, Κοραλία Δογάνη
Stage Ηχολήπτης: Νίκος Δεληστάθης
Ηχογράφηση: Χάρης Κρεμμύδας
Τεχνικός Υπεύθυνος: Ιωάννης Σαλάχας
Τεχνικοί: Παναγιώτης Πέπας, Αναστάσιος Παπουτσής
Φωτισμοί: Alex Hills
Μοντάζ: Τρύφωνας Καρατζίνας
Χρωματική Επεξεργασία: Μάνθος Σάρδης
Φωτογράφιση: Αλέξανδρος Αβραμίδης
εμφάνιση σχολίων