0
1
σχόλια
194
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Τεστ για τον Covid 19 δεν έχουμε, ούτε χρήματα για την υγεία έχουμε, εκτός αν είμαστε πολίτες α' κατηγορίας
 
DOCTV.GR
16 Σεπτεμβρίου 2020
Έχουν περάσει 3 μήνες κι ένα καλοκαίρι με ανοιχτό τουρισμό από τότε που ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) εξέπεμψε sos για τη σημασία των τεστ στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Οι εργαζόμενοι στον κλάδο της υγείας –εκείνοι, οι μαχητές της πρώτης γραμμής που κινδυνεύουν περισσότερο απ όλους και καταχειροκροτήθηκαν από υπέρκομψα μπαλκόνια– ζητούν τεστ. Τα έχουν λάβει όσο και την πολυδιαφημισμένη εξαγγελία για νέους διορισμούς προσωπικού. Στα νοσοκομεία που συρρέουν όλα τα κρούσματα, στα νοσοκομεία που έχει συνωστισμό, στα νοσοκομεία που νοσούν οι γιατροί….

Ο ΕΟΔΥ δήλωσε επίσης στους εκπαιδευτικούς ότι θα ιχνηλατούνται μόνο σε περίπτωση που παρουσιάσουν συμπτώματα.
Και όσοι δεν έχουν συμπτώματα πόσες τάξεις και συναδέλφους του θα κολλήσει; Μια εβδομάδα μόλις μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, μιλάμε για εκπαιδευτικούς που νοσούν και για σχολεία που κλείνουν λόγω covid.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tvxs.gr, οι 3.000 εργαζόμενοι στη βουλή έχουν κάνει τρία τεστ από τον Ιούνη έως σήμερα. Λόγω μεγάλου συνωστισμού και μεγάλο αριθμό εργαζομένων.

Εντωμεταξύ η κυβέρνηση δεν έχει θέσει πλαφόν στην τιμή του τεστ που κάνουν τα ιδιωτικά εργαστήρια, όπως σε άλλες χώρες της Ε.Έ.…
εμφάνιση σχολίων