0
1
σχόλια
239
λέξεις
CULTURE
Ανοιχτό κάλεσμα για μουσικά παιδιά που αγαπούν. Η Στέγη καλεί παιδιά από 6 ετών και άνω, να ηχογραφήσουν το δικό τους τραγούδι αγάπης και να γίνουν μέρος της εικονικής εγκατάστασης «Love Song»
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
3 Ιουνίου 2020
Ένα παζλ ηχητικής αγάπης ετοιμάζεται και όλα τα παιδιά από 6 ετών και άνω, μπορούν να λάβουν μέρος και να σχηματίζουν τα κομμάτια του. Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση καλεί τα πιτσιρίκια να φτιάξουν το δικό τους τραγούδι για αυτά που αγαπούν, να τα ηχογραφήσουν σε μια απλή συσκευή (τηλεφώνου ή άλλη) και να γίνουν μέρος της νέας εικονικής εγκατάστασης “Love Song”.

Η ιδέα υλοποιείται στο πλαίσιο του φεστιβάλ Big Bang, που δεν πραγματοποιήθηκε φέτος, όμως βρήκε τρόπο να συνεχιστεί ο μουσικός διάλογος, με τη μορφή παιχνιδιού.

Οι προτάσεις θα πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά μέχρι τις 12 Ιουνίου. Προϋπόθεση για συμμετοχή είναι να συμπληρωθεί η φόρμα που βρίσκεται εδώ και να ανεβάσετε το τραγούδι μέσω της συγκεκριμένης φόρμας, ή κάνοντας χρήση της ενσωματωμένης εφαρμογής «Ηχογράφηση/Record».

Τα τραγούδια αγάπης μπορούν να αφορούν οτιδήποτε αγαπά το παιδί: μέρος, χρώμα, ζώο, φαγητό, δραστηριότητα, ήρωα, πρόσωπο, ή απλά να βασίζονται στον αγαπημένο ήχο του. Εάν το παιδί παίζει κάποιο μουσικό όργανο θα μπορούσε να συνοδεύσει με αυτό το τραγούδι του.

Το τραγούδι αγάπης, καλό θα ήταν να είναι σύντομο (ακόμα και 20 δευτερόλεπτα αρκούν) και να μπορεί να αποθηκευτεί ως αρχείο ήχου (audio) σε τηλέφωνο ή σε κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή, όπως π.χ. με την εφαρμογή Recorder για κινητά Android. Βρίσκουμε όλες τις οδηγίες εδώ.
εμφάνιση σχολίων