0
3
σχόλια
205
λέξεις
VISUALISM
Ένα εστιατόριο στην Ολλανδία προτείνει τη λύση του θερμοκηπίου…
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
8 Μαΐου 2020
Κι ενώ η εστίαση σε όλο τον πλανήτη σκέφτεται ιδέες και λύσεις για το πώς θα λειτουργούν τα εστιατόρια και τα μπαρ με ασφάλεια, στην εποχή την πανδημίας, αυτό το ρέστο.έφτιαξε μικρές γυάλινες καμπίνες, για δύο ή τρία άτομα, στο αίθριο.

Οι σερβιτόροι φορούν γάντια και διαφανείς ασπίδες προσώπου, ενώ χρησιμοποιούν μια μακριά σανίδα για να τοποθετήσουν τα πιάτα στις γυάλινες καμπίνες, ώστε να εξασφαλίσουν ελάχιστη φυσική επαφή με τους πελάτες.

Η ιδέα δοκιμάζεται επί του παρόντος μόνο για την οικογένεια και τους φίλους του προσωπικού που εργάζεται στο εστιατόριο ETEN. Οι διοργανωτές αποκαλούν το έργο «Serres Séparées» (Ξεχωριστά θερμοκήπια) επειδή λένε ότι ακούγεται καλύτερα στα γαλλικά.

Τα ολλανδικά εστιατόρια είναι κλειστά για το κοινό έως τις 19 Μαΐου, αν και οι κουζίνες μπορούν να λειτουργούν για πακέτο. Η ολλανδική ένωση εστιατορίων KNH δήλωσε ότι, ακόμη και αν τα εστιατόρια επιτραπεί να ανοίξουν εκ νέου με περιορισμένη χωρητικότητα και με μέτρα ασφαλείας, πολλά αντιμετωπίζουν οικονομική καταστροφή εάν διατηρηθούν οι κανόνες κοινωνικής απόστασης. Η ιδέα των μικρών θερμοκηπίων ίσως να μην είναι υλοποιήσιμη για μικρά εστιατόρια, όμως είναι μια αρχή.
 

Διαβάστε επίσης:
«Στολή συνωστισμού», για τις μέρες ιού και διασκέδασης
ΓΚΑΛΕΡΙ: Η ερημοποίηση του ιού
Covid19: Τα γκραφίτι του πλανήτη στην εποχή του ιού
εμφάνιση σχολίων