0
1
σχόλια
191
λέξεις
ΖΗΝ
Είσαι φοιτητής; Το Vodafone CU Around χαρίζει 40% έκπτωση στην συνολική σου on line παραγγελία από τα Γρηγόρης
 
ADVERTORIAL
6 Νοεμβρίου 2019
Ναι, ζηλεύουμε τη φοιτητική ζωή, αυτό είναι δεδομένο. Στα συν του να είσαι φοιτητής τώρα μπορείς να προσθέσεις και το CU Around. To CU Around είναι μια πλατφόρμα μοναδικών εμπειριών από το Vodafone CU που εξασφαλίζει προσφορές & εμπειρίες, με ένα μόνο κλικ στο My CU App.

Αυτή τη φορά με κάθε παραγγελία μέσα από το Gregorys.gr ή Gregorys eorder app υπάρχει 40% έκπτωση στην συνολική σου παραγγελία αν είσαι φοιτητής.

Χυμοί, smoothie και σαλάτες, εκλεκτοί καφέδες και πρωινό, μικρά γεύματα για τις ώρες που μελετάμε όλοι μαζί στο σπίτι, ξανά καφέδες επειδή εκείνες οι εργασίες δεν έχουν τελειωμό… Υπάρχει ένας Γρηγόρης για όλες τις ώρες και μια CU Around προσφορά για όλους τους φοιτητές.

Κι αν δεν ξέρεις πως λειτουργεί το CU Around, μάθε ότι είναι πολύ απλό: Στέλνεις ΓΡΗΓΟΡΗΣ στο 54646 με χρέωση 0,2 € ή στέλνεις gregorys στο 1252. Κάνεις την παραγγελία σου από το gregorys.gr ή το Gregorys eorder app, βάζεις τον κωδικό σου στο πεδίο «Κουπόνι» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας (checkout) και απολαμβάνεις - 40%. Ανακάλυψε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.
εμφάνιση σχολίων