1
1
σχόλια
232
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, καλείται να θεραπεύσει ανθρώπους (από πληθυσμιακές ομάδες που μισεί). Τι καταγγέλει πρώην νοσηλευόμενος
 
PRESS
24 Οκτωβρίου 2019
Ένας άνθρωπος που νοσηλεύτηκε στην «Κλινική Ψυχικής Υγείας Σινούρη» επικοινώνησε με το omniatv για να καταγγείλει ότι κατά την διάρκεια της νοσηλείας του, διαπίστωσε ότι η Ουρανία Μιχαλολιάκου εργάζεται στην κλινική ως ψυχολόγος. Επίσης έδωσε και φωτογραφικό υλικό ως απόδειξη.


Το ρεπορτάζ αναφέρει πως εργάζεται στην κλινική Σινούρη εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που τεχνηέντως αποκρύπτεται, αφού η ίδια δεν το αποκάλυψε ποτέ, ενώ όσο εργάζεται εκεί, συστήνεται αποκλειστικά με το μικρό της όνομα αποφεύγοντας να δημιουργήσει συνειρμούς με το επώνυμό της. Το γεγονός αυτό προκάλεσε πρόβλημα στη νοσηλεία του καταγγέλλοντος αφού ένας άνθρωπος που γνωρίζει τη δράση και τις ιδέες της, δε θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μαζί της μια συνεδρία, μιλώντας για ζητήματα που αποτελούν κόκκινο πανί για τους ναζί.

Η Μιχαλολιάκου ήταν μέχρι πρόσφατα επικεφαλής της Νεολαίας της Χρυσής Αυγής ενώ όταν φυλακίστηκε ο πατέρας της, ανέλαβε εκείνη τα ηνία της οργάνωσης. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως με τη Ναζιστική οργάνωση δεν τη συνδέει μόνο η οικογενειακή σχέση με τον πατέρα της, αλλά και οι ίδιες οι ναζιστικές της απόψεις. Η ρητορική μίσους για συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες, (άτομα ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, χρήστες, μετανάστες, πρόσφυγες, αναρχικούς, αριστερούς), δεν έχει λείψει από τις δημόσιες τοποθετήσεις της. Και στην περίπτωση της, τα φρονήματα αυτά είναι σαφώς επικίνδυνα για τους νοσηλευόμενους που υποτίθεται πως καλείται να θεραπεύσει.
εμφάνιση σχολίων