0
1
σχόλια
229
λέξεις
ΖΗΝ
«1+1 καφές στα καταστήματα Γρηγόρης»: Φανατικοί του καφέ, το Vodafone CU Around μάς κερνάει καφέ!
 
ADVERTORIAL
18 Οκτωβρίου 2019
Η τέχνη της καλής ζωής έγκειται στο να χαίρεσαι τις απολαύσεις και να μην τις αφήνεις να περνούν από δίπλα σου.

To CU Around είναι μια πλατφόρμα μοναδικών εμπειριών από το Vodafone CU που εξασφαλίζει προσφορές & εμπειρίες σε μια σειρά από αγορές, ταξίδια, δραστηριότητες, πολιτιστικά δρώμενα, γεύση, φαγητό και μικρές καθημερινές απολαύσεις, με ένα μόνο κλικ στο My CU App.

Αυτή τη φορά το CU Around μας προσκαλεί για καφέ στα καταστήματα Γρηγόρης και με την αγορά ενός καφέ, μας κερνάει έναν δεύτερο.

Σα να λέμε ένας δεύτερος καφές για τον συνεργάτη σου στο γραφείο, για το αγόρι σου που το έστησες ενώ σε περίμενε, για τη μαμά σου που θέλεις να την καλοπιάσεις ή έναν δεύτερο που θα τον πιείς στα καπάκια!

Εμείς που «είμαστε του καφέ», που ξυπνάμε το πρωί με πρώτη σκέψη τη μυρωδιά του φρέσκου καφέ, που απολαμβάνουμε να πίνουμε καφέ όλη μέρα, πρέπει να μοιραστούμε τα νέα για το «1+1 καφές στα καταστήματα Γρηγόρης». Spread the news!

Κι αν δεν ξέρεις πως λειτουργεί το CU Around, μάθε ότι είναι πολύ απλό: Στέλνεις ΓΡΗΓΟΡΗΣ στο 54646 με χρέωση 0,2 €, λες τον κωδικό που λαμβάνεις στο ταμείο των καταστημάτων Γρηγόρης, σε τηλεφωνική παραγγελία στο 2130-400-400 ή τον χρησιμοποιείς στο gregorys.gr ή στην εφαρμογή Gregory’s app.

Ανακάλυψε όλες τις λεπτομέρειες εδώ και απόλαυσε CU Around εμπειρίες!
εμφάνιση σχολίων