0
1
σχόλια
227
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ
Από τον Χ. Λακταρίδη
 
DOCTV.GR
25 Σεπτεμβρίου 2019
Το 21ο διαγωνιστικό Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης GLBTQI+ Ταινιών ξεκινάει απόψε στην αίθουσα Σταύρος Τορνές, Αποθήκη 1, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Θα προβληθούν 35 ταινίες μικρού, μεσαίου και μία μεγάλου μήκους από την Ασία, την Αφρική, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική και την Ευρώπη, ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, μικρού και μεγάλου μήκους. Οι πέντε από τις 12 προβολές έχουν ελεύθερη είσοδο (όλες οι προβολές στις 17.30 ή 18.00 και η επίσημη έναρξη του φεστιβάλ)!! Οι υπόλοιπες έχουν είσοδο 5 € και το ημερήσιο εισιτήριο 8 €. Όλες οι ταινίες θα προβληθούν στην αίθουσα Σταύρος Τορνές, Αποθήκη 1, Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Προβλέπονται 7 συζητήσεις με σκηνοθέτες από την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Ρωσία και τη Σουηδία, μετά την προβολή των ταινιών τους, καθώς και συζήτηση με γυναίκες πρόσφυγες από την Αφρική που θα αφηγηθούν τη ζωή και τα οράματά τους.

Το φεστιβάλ αφορά σε θεατές όλων των ηλικιών, των κοινωνικών φύλων και ερωτικών έλξεων, πρόσφυγες και μετανάστες, γονείς και ευαισθητοποιημένους πολίτες στα σύγχρονα κοινωνικά θέματα.  

Διοργάνωση: Σύμπραξη Για Το Κοινωνικό Φύλο.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.


Info: 21o Διεθνές Φεστιβάλ ΛΟΑΤΚΙ Ταινιών Θεσσαλονίκης. 25 έως 28 Σεπτεμβρίου. αίθουσα Σταύρος Τορνές, Αποθήκη 1, Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Οι πέντε από τις 12 προβολές έχουν ελεύθερη είσοδο (όλες οι προβολές στις 17.30 ή 18.00 και η επίσημη έναρξη του φεστιβάλ)!! Οι υπόλοιπες έχουν είσοδο 5 € και το ημερήσιο εισιτήριο 8 €.
εμφάνιση σχολίων