1
1
σχόλια
270
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Ανοιχτό κάλεσμα για το φεστιβάλ που έρχεται να γεφυρώσει την μουσική της Ελλάδας με τον κόσμο. To DOCTV.GR είναι χορηγός επικοινωνίας
 
DOCTV.GR
4 Ιουνίου 2019
Το πενθήμερο φεστιβάλ μας υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να δημιουργήσει συνεργασίες και να φέρει κοντά ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος: τη μουσική.

Το Music Showcase of Greece είναι ένα μουσικό marketplace που συστήνει τον σύγχρονο ελληνικό μουσικό ήχο στο διεθνές ακροατήριο, ενώ δίνει την ευκαιρία στους μεγαλύτερους μουσικούς παραγωγούς να ανακαλύψουν δημιουργικούς Έλληνες καλλιτέχνες της pop, rock, indie, jazz, world, electronica μουσικής και να συνεργαστούν μαζί τους στα πιο επιδραστικά διεθνή μουσικά φεστιβάλ.

Στην πρώτη διοργάνωση του συμμετείχαν 20 ελληνικές μπάντες που παρουσιάστηκαν σε πάνω από 3000 θεατές, αλλά και σε καλεσμένους από ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Σουηδία, Ολλανδία, Λετονία, Πορτογαλία και Δανία. Το φεστιβάλ ανέδειξε νέα μουσικά ταλέντα και δημιούργησε συνεργασίες στο εξωτερικό. Φέτος το Music Showcase επιστρέφει για 2η χρονιά, με ένα πενθήμερο στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, με καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα.

Το ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής ξεκίνησε. Η προθεσμία λήγει στις 30 Ιουνίου 2019 και ώρα 18:00. Όλες οι υποψηφιότητες θα αναρτηθούν στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ, ενώ η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από 3μελή επιτροπή από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη μουσική βιομηχανία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Προϋποθέσεις και διαδικασία υποβολής αιτήσεων βρίσκουμε στο musicshowcase.gr.

Τα κριτήρια επιλογής των συμμετεχόντων είναι: Δισκογραφία / Σκηνική παρουσία / Τεχνική κατάρτιση / Αυθεντικότητα (μουσική - στίχοι) / Καινοτομία (στον ήχο, στην σκηνική παρουσία, στον πειραματισμό, στη μίξη ειδών μουσικής) / Βιογραφικό (συμμετοχές σε φεστιβάλ, συναυλίες, openings) / Εξωστρέφεια μπάντας (ταυτότητα, ιστοσελίδα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης).


Info: 2ο Music Showcase Greece, 4-8 Δεκεμβρίου 2019, σε 4 διαφορετικά σημεία της πόλης.
εμφάνιση σχολίων