0
1
σχόλια
170
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ
Σινεφίλ φιλμ που βραβεύτηκαν στα Φεστιβάλ Καννών, Βενετίας και Βερολίνου, αλλά και εκείνες που έφτασαν στα Όσκαρ στον Μαραθώνιο του Άστυ -καθημερινά με ένα εισιτήριο
 
DOCTV.GR
16 Μαΐου 2019
Ο καθιερωμένος Μαραθώνιος Ταινιών στο σινέ Άστυ επιστρέφει από τις 16 Μαΐου έως και τις 3 Ιουλίου. Οι σημαντικότερες ταινίες που προβλήθηκαν και βραβεύτηκαν στα Φεστιβάλ Καννών, Βενετίας και Βερολίνου, αλλά και εκείνες που έφτασαν στα Όσκαρ όπως και οι κλασικές που εξακολουθούν να μας γοητεύουν, περιλαμβάνονται στη φετινή διοργάνωση του Ταινιοράματος.

Έτσι λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το αριστουργηματικό, Εμποράκο του Ασγκάρ Φαραντί, την βραβευμένη, Περίπτωση Συνείδησης του Βαχίντ Τζαλιλβάντ, τον μεγάλο Ρώσο Αντρέι Σβιάνγκιντσεφ με τα 2 αριστουργηματικά Χωρίς Αγάπη και Λεβιάθαν συν τους μεγάλους σκηνοθέτες που κάθε χρόνο κοσμούν το πρόγραμμά: Μπουνιουέλ, Βέντερς, Λυντς, Ταρκόφσκι, Τσεϊλάν, Τζάρμους, Νταρντέν, Ταβιάνι, Ζία Ζάνγκε και πολλών άλλων.

7 εβδομάδες – 49 κινηματογραφικές ημέρες – 143 ταινίες συνολικά – 3 διαφορετικές προβολές καθημερινά με 1 εισιτήριο», είναι το τετράπτυχο του φετινού Ταινιοράματος. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.


Info: Ταινιόραμα 2019. 16 Μαΐου - 03 Ιουλίου. Κινηματογράφος Άστυ (Πλατεία Κοραή). Γενική Είσοδος: 5 Ευρώ.
εμφάνιση σχολίων