0
2
σχόλια
166
λέξεις
ΖΗΝ
Συναυλίες, μουσική και γεύσεις. Το διεθνές φεστιβάλ γευσιγνωσίας ταξιδεύει στην Χαλκίδα. To DOCTV.GR είναι χορηγός επικοινωνίας
 
DOCTV.GR
24 Απριλίου 2019
Το διεθνές φεστιβάλ που εξαπλώνεται στην Ελλάδα, ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Χαλκίδα. Γεύσεις από όλες τις γωνιές του κόσμου, ιδιαίτερες συνταγές, μυστικά νοστιμιάς, εξωτικά μπαχαρικά και ξεχωριστά αρώματα στη διεθνή γιορτή της γαστρονομίας του δρόμου. Επί τρεις ημέρες, 20 διαφορετικά περίπτερα προσφέρουν ιδιάζουσες αλλά και κλασικές λιχουδιές, ενώ τοπικοί παραγωγοί μας συστήνουν τα προϊόντα τους.

Από τον μπουφέ δεν λείπουν τα γλυκά, ο καφές, δροσερές μπύρες, κοκτέιλ, μουσική και συναυλίες. Επιλεγμένοι Djs θα επιλέγουν το soundtrack όλη την ημέρα, ενώ στα live συμμετέχουν σχήματα από τους Xaxakes μέχρι τον Eisvolea.

Που βρίσκουμε το 1ο Chalkida Street Food Festival στον χάρτη; Μπροστά στο Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου) και στον πεζόδρομο Καραολή Δημητρίου (πάνω από την παραλία Σουβάλας). Την διοργάνωση του φεστιβάλ αναλαμβάνουν ο ραδιοφωνικός σταθμός HomeRadio 89,1 και η SoulfoodThessaloniki.

 
Info: 1ο Chalkida Street Food Festival, 3 - 5 Μαΐου 2019, Κόκκινο Σπίτι (πλατεία Μάλλιου) και πεζόδρομος Καραολή Δημητρίου (παραλία Σουβάλας). Είσοδος ελεύθερη
εμφάνιση σχολίων