0
1
σχόλια
198
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Ένα διπλό dj set για να ονειρευτούμε το καλοκαίρι, χορεύοντας
 
DOCTV.GR
11 Απριλίου 2019
Οι Nikos Diamantopoulos και Nikko Patrelakis, ενώνουν τις μουσικές τους και μας υποδέχονται για μια βραδιά κάτω από τ’ αστέρια του Galaxy Hilton.

Οι δυο DJs και παραγωγοί μας κλείνουν ένα και μοναδικό ραντεβού για να χορέψουμε υπό afro deep house ήχους, να απολαύσουμε σούπερ πανοραμική θέα της Αθήνας,  να ακούσουμε νέες μουσικές, να ταξιδέψουμε νοητά, να αγκαλιαστούμε, να ονειρευτούμε το καλοκαίρι που έρχεται. Το warmup set αναλαμβάνει ο George Varvounis.

Ο Νίκος Πατρελάκης είναι μουσικός, παραγωγός και dj, με διεθνή κυκλοφορία πολλών άλμπουμ και συλλογών. Έχει συνθέσει μουσικές για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Είναι συνιδρυτής του DOCTV.GR και του RADIODOC.GR, και όλες τις μίξεις του θα τις βρείτε στην κατηγορία PODCAST του DOC TV.

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος είναι διεθνής dj, μουσικός και παραγωγός. Ξεκίνησε να παίζει το 1989 ενώ 10 χρόνια αργότερα, άρχισε να παράγει και τη δική του μουσική. Ανάμεσα στις κυκλοφορίες του είναι τα άλμπουμ: House Perfume (Coda Records), A New Life, Moments In Dreams και Blue (Klik Records).


Info: Nikos Diamantopoulos και Nikko Patrelakis, Σάββατο 13 Απριλίου, Galaxy Bar Hilton, Βασ. Σοφίας 46, Iλίσια. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00. Είσοδος: €15 με ποτό. Κρατήσεις προτεινόμενες στο 210.7281.402.
εμφάνιση σχολίων