1
1
σχόλια
243
λέξεις
VIDEO
Στον απόηχο του νέου και πολυσυζητημένου Leaving Neverland, έχει ξαναγίνει viral το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ που αποτέλεσε και την αρχή στις κατηγορίες περί παιδοφιλίας
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
20 Μαρτίου 2019
Για δεκαετίες, ο Michael Jackson ήταν «Βασιλιάς της ποπ», τίτλος που για πολλούς δεν θα αλλάξει ποτέ, ακόμα και μετά το θάνατό του. Αλλά η κληρονομιά του τίθεται υπό αμφισβήτηση μετά από το ντοκιμαντέρ του HBO με τίτλο Leaving Neverland που παρουσιάστηκε πρόσφατα και στο οποίο οι James Safechuck και Wade Robson ισχυρίζονται ότι είχαν κακοποιηθεί από τον τραγουδιστή όταν ήταν παιδιά. Η οικογένεια του Michael Jackson αρνείται τους ισχυρισμούς για παιδεραστία. Το αν είναι αθώος ή ένοχος διχάζει τις γνώμες κοινού, ορκισμένων θαυμαστών και διασημοτήτων.

Στον απόηχο του ντοκιμαντέρ, βλέπουμε το Living With Michael Jackson. Πρόκειται για μια συνέντευξη που γυρίστηκε μέσα σε 8 μήνες ανάμεσα στο 2002 και το 2003, κατά τη διάρκεια της οποίας ο σχολιαστής και δημοσιογράφος, Martin Bashir έκανε ερωτήσεις στο Michael Jackson για όλες τις πτυχές της ζωής του. Το ντοκιμαντέρ θεωρήθηκε αμφιλεγόμενο ενώ ο ίδιος ο Jackson μίλησε για επιλεκτικό μοντάζ ώστε να δημιουργηθεί μια συγκεκριμένη εικόνα. Ο Bashir αρνήθηκε την κατηγορία, λέγοντας που του έδωσε κάθε ευκαιρία να πει αυτά που ήθελε, χωρίς να τον κατηγορεί για τίποτα. Είναι απορίας άξιο πως δέχτηκε ο σούπερ σταρ να δώσει χρόνο και χώρο σ΄έναν κίτρινο δημοσιογράφο, ενώ το καταφανές είναι ότι η επαφή με την πραγματικό κόσμο και το κριτήριο του του Michael Jackson είναι μηδενικό σε συνδυασμό με ένα mood που ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ.
εμφάνιση σχολίων