0
1
σχόλια
525
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Νεωτεριστική μουσική και συνεργασία με το φεστιβάλ της Βηρυτού Irtijal. Το φεστιβάλ των ορίων εξαπλώνεται από την Γερμανική Ευαγγελική Εκκλησία και τη Στέγη μέχρι το Ρομάντσο (με ή χωρίς είσοδο)
 
DOCTV.GR
19 Μαρτίου 2019
Ξεκίνησε το 2011 με πίστη στην ιδέα πως ότι πιο ενδιαφέρον γεννιέται στις πράσινες ζώνες όπου η τέχνη και οι ήχοι δεν γνωρίζουν ούτε κατηγορίες, ούτε όρια. Ένωσε καλλιτέχνες από διαφορετικές γενιές, την μουσική με τον θόρυβο, τον ακαδημαϊσμό με την ποπ, την κλασική με την ηλεκτρονική, το οργανικό με το ψηφιακό.
 

Το φεστιβάλ των ορίων ενώνει φέτος Ανατολή και Δύση σε συνεργασία με το φεστιβάλ μουσικής της Βηρυτού Irtijal

Το φεστιβάλ των ορίων συγκεντρώνει ορισμένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα της διεθνούς σκηνής, που ξεπερνούν τις υπάρχουσες στερεοτυπικές δομές. Στο επίκεντρο βρίσκονται πάντα ο πειραματισμός και ο αυτοσχεδιασμός ενώ φέτος οι ηχητικές αναζητήσεις θα ακολουθήσουν μια μεγάλη διαδρομή μέσα στην πόλη με δράσεις εντός και εκτός του κτιρίου της Στέγης, από τη Γερμανική Ευαγγελική Εκκλησία, μέχρι και το Ρομάντσο.


Τετάρτη 3 Απριλίου
21:00.
“Data mining / Live scoring”: Αλέξανδρος Δρυμωνίτης, ARTéfacts ensemble. Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Εκθεσιακός Χώρος -1

Πέμπτη 4 Απριλίου
21:00. “Data mining / Live scoring”: Αλέξανδρος Δρυμωνίτης, ARTéfacts ensemble. Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Εκθεσιακός Χώρος -1

Παρασκευή 5 Απριλίου
16:00 – 00:00
“Murmur”: Εγκατάσταση της Maia Urstad (NO) Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Φουαγιέ 4ου ορόφου. Είσοδος: Δωρεάν.
18:00. Ομιλία / παρουσίαση του Halldorophone από τον Halldór Ulfarsson (IS). Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Χώρος Εργαστηρίων. Είσοδος: Δωρεάν με απαραίτητη προκράτηση θέσης στο [email protected] (συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του τηλεφώνου σας).
19:30. “Mixer”: Christof Migone (CA) σε συνεργασία με τους performers: Δάφνη Αντωνιάδου, Αγγελική Καράμπελα, Παύλο Κουτσελό, Αναστάση Πρίφτη, Στέφανο Συμινελάκη και Ιωάννα Τουμπακάρη. Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Κεντρική Σκηνή . Είσοδος: Δωρεάν. Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά 1 ώρα πριν την εκδήλωση.
21:00 – 24:00. Acte Vide (GR) & Raed Yassin (LB), Thomas Brinkmann (DE), Rouba3i (LB) & Tony Buck (DE). Στέγη Ιδρύματος Ωνάση,  Μικρή Σκηνή. Εισιτ.: 5-7 ευρώ.

Σάββατο 6 Απριλίου
16:00 – 00:00.
“Murmur”: Εγκατάσταση της Maia Urstad (NO). Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Φουαγιέ 4ου ορόφου. Είσοδος: Δωρεάν.
20:00. “Spire”: The Eternal Chord (UK), Charles Mathews (UK), Claire M Singer (UK), Sohrab (IR). Γερμανική Ευαγγελική Εκκλησία. Είσοδος: Δωρεάν. Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά 1 ώρα πριν την εκδήλωση.
22:30. cORNIzA (GR) live AV ft. All Matters (GR)
Two or the Dragon (LB), Jérôme Noetinger (FR) & Robert Piotrowicz (PL) & Anna Zaradny (PL)
Aïsha Devi (CH/NP) live AV ft. Emile Barret (FR).
Ρομάντσο. Εισιτ.:10 ευρώ.

Κυριακή 7 Απριλίου
16:00 – 00:00.
“Murmur”: Εγκατάσταση της Maia Urstad (NO). Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Φουαγιέ 4ου ορόφου. Είσοδος: Δωρεάν.
16:00 – 18:30. Εργαστήριο από τον Jérôme Noetinger (FR) πάνω στην χρήση μαγνητοταινίας και μαγνητόφωνου revox στην ζωντανή μουσική. Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Χώρος εργαστηρίων. Είσοδος: Δωρεάν. Απαραίτητη η προκράτηση θέσης στο [email protected] (συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του τηλεφώνου σας).
19:00. Stefan Fraunberger (AT). Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Corner Workshop Γαλαξία. Είσοδος: Δωρεάν. Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά 1 ώρα πριν την εκδήλωση.
20:00. Sam Kidel (UK). Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Αίθουσα Χορού, Δωρεάν, Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά 1 ώρα πριν την εκδήλωση.
21:00. Trigger Happy (GR), Nadah El Shazly (EG). Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Μικρή Σκηνή. Εισιτ.: 5 - 7 ευρώ.


Info: Borderline Festival 2019, 3-7 Απριλίου, εντός κι εκτός Στέγης. Λεωφ. Συγγρού 107-109, Αθήνα. Στάση μετρό: Συγγρού-Φιξ. Εισιτ.: 5-10 ευρώ.
εμφάνιση σχολίων