0
1
σχόλια
259
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ
Το κλείσιμο και τα Βραβεία του 4ου Hellas Filmbox Berlin, του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στον κινηματογράφο Babylon στο Mitte του Βερολίνου
 
DOCTV.GR
23 Ιανουαρίου 2019
Με μια λιτή τελετή ανάμεσα σε πολλούς καλεσμένους, καλλιτέχνες, εκπρόσωπους των τοπικών φορέων της ομογένειας ολοκληρώθηκε το 4o Hellas Filmbox Berlin. Tαινία Λήξης ήταν το 1968 του Τάσου Μπουλμέτη.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της βραδιάς ανέλαβε η δημοσιογράφος του γερμανικού ραδιοτηλεοπτιικού σταθμού COSMO, Εύα Μικροπούλου, η οποία έκανε μια μικρή αναδρομή στις πέντε μέρες της διοργάνωσης, των συζητήσεων και των event του φεστιβάλ, δίνοντας μια γεύση από την ατμόσφαιρα, τις ωραίες συζητήσεις μετά τις προβολές, την παρουσία καλλιτεχνών όπως η Μαρία Φαραντούρη, ο Παντελής Βούλγαρης, η Ιωάννα

Καρυστιάνη, εκπροσώπων της ελληνικής και της γερμανικής Πολιτείας, καλλιτεχνών και κυρίως κοινού Ελλήνων και Γερμανών που γέμισαν πιστά τις αίθουσες του Babylon.

Eυχαριστήρια ακολούθησαν προς όλους τους χορηγούς, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς Επικοινωνίας του φετινού Hellas Filmbox, που έκαναν πραγματικότητα την 4η διοργάνωση. Ευχαριστήρια αποδόθηκαν και στην ακούραστη ομάδα του φεστιβάλ, τους εθελοντές, την ψυχή του Hellas Filmbox.

Ακολούθησε η στιγμή του βραβείου του φεστιβάλ από το τμήμα Emerging Greeks Competition. Η Κριτική Επιτροπή, αποτελούμενη από τις Marjorie Bendeck, διευθύντρια του φεστιβάλ connecting Cottbus, Maren Kroymann, CEO της εταιρείας πωλήσεων ταινιών M-Appeal, Kωνσταντίνα Σταυριανού, Managing Director της post production εταιρείας Graal, απένειμε το βραβείο 4ο Ηellas Filmbox Berlin στην ταινία Παύση (Pause) της Τόνιας Μισιαλή σε συμπαραγωγή Κύπρου, Ελλάδας κάνοντας ταυτόχρονα Ειδική Μνεία στην ταινία Ο γιος της Σοφίας της Ελίνας Ψύκου.

Aκολούθησε η προβολή του 1968 και στην συνέχεια μια μικρή δεξίωση με φιλμικέςσυνθέσεις του Θανάση Καραμίντζιου με το έργο Errante.

Και του χρόνου!!!
εμφάνιση σχολίων