1
1
σχόλια
280
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ
Το πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ που αγαπά το σινεμά, τα σπορ και τη φύση, πάει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
 
DOCTV.GR
23 Νοεμβρίου 2018
Μετά από 23 πρεμιέρες και 4 χρόνια κινηματογραφικών προβολών και side events για τα σπορ δράσης και περιπέτειας στην φύση, το φετινό Flow Film Festival έχει μεγαλώσει και ήρθε η ώρα να γίνει τριήμερο! Δύο μέρες στην Αθήνα 24-25 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό κέντρο ΑΕΙ Πειραιώς Τ.Τ. και μια ημέρα στη Θεσσαλονίκη, 1 Δεκεμβρίου 2018 στην Αποθήκη Δ, Λιμάνι.

Όπως κάθε χρόνο, για 4η συνεχή χρονιά οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υπερθέαμα προβολών στην 4Κ οθόνη του Flow, καθώς σχεδόν όλες οι κορυφαίες ταινίες που κυκλοφόρησαν φέτος από τον πλανήτη των adventure sports είναι εδώ.

Η ευαισθητοποίηση όμως των θεατών για την προστασία του περιβάλλοντος είναι πλέον βασικός στόχος του Flow. Άλλωστε για να συνεχίσει κάποιος να απολαμβάνει τα αγαπημένα του σπορ στο βουνό και την θάλασσα, θα πρέπει να κατανοήσει την ανάγκη για τη προστασία του φυσικού μας πλούτου. Στο πλαίσιο αυτό έχουν ενταχθεί και παρουσιάζονται δράσεις (recycle, reduce, reuse), οι οποίες θα φιλοξενηθούν σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για το κοινό, ενώ θα γίνουν και προβολές σχετικών ταινιών.

Το φετινό φεστιβάλ περιλαμβάνει 8 κινηματογραφικές πρεμιέρες, προβολές σε ποιότητα 4Κ, εκθέσεις για τα σπορ, eco room για τέχνη και δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, διαγωνισμοί για film makers με master classes για όσους από αυτούς είναι ερασιτέχνες και θέλουν να ακολουθήσουν επαγγελματική καριέρα, δωρεάν Skateboard & inline στο πάρκο των Free movement skateboarding,συναυλίες με τους BNC, Disco Vampire, Cocktail Bar και dj sets και πλούσια δώρα για τους επισκέπτες.


Ιnfo: 4o Flow Festival. Αθήνα: Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα, 24 & 25/11. Θεσσαλονίκη: Αποθήκη 10 Λιμάνι, 01/12. Για εισιτήρια δείτε εδώ.
εμφάνιση σχολίων