0
1
σχόλια
197
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Η Ελληνίδα παραγωγός φέρνει τους ήχους της στο Πάρκο, σε μια συναυλία με διπλό χαρακτήρα. Με ελεύθ. είσοδο
 
DOCTV.GR
30 Οκτωβρίου 2018
Για εμάς η Όλγα είναι φίλη, συνεργάτης και συνοδοιπόρος. Για τον διεθνή μουσικό τύπο είναι η «Πυθία της dark pop electronica». Το βιογραφικό της περιλαμβάνει δεκάδες remixes, dj sets, live και προσωπικά άλμπουμ, καθώς και συνεργασίες με μουσικά ονόματα όπως ο Marc Collin των Nouvelle Vague ενώ μόλις ανακοινώθηκε η επικείμενη συνεργασία της με τον Kid Loco. Κι όλα ξεκίνησαν κάποτε, από ένα 8χρονο κορίτσι που το μόνο που ήθελε ήταν να παίζει πιάνο.

H Όλγα Κουκλάκη, έρχεται τώρα στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, στα πλαίσια του κύκλου Music Escapades, για μια συναυλία με διττό χαρακτήρα. Στο πρώτο μέρος ντύνει με ήχο την avant-gade ελληνική βωβή ταινία Οι περιπέτειες του Βιλλάρ του 1924.

Πρόκειται για την πρώτη σωζόμενη ελληνική ταινία μυθοπλασίας, μια μπουρλέσκ κωμωδία με πρωταγωνιστή τον διάσημο κωμικό. Βιλλάρ (καλλιτεχνικό όνομα του Νίκου Σφακιανάκη). Μαζί της ο Θοδωρής Καπετανάκος στο μπάσο. Στο δεύτερο μέρος, ένα μουσικό set ξεδιπλώνει electronica ήχους και δικά της κομμάτια.


Ακούστε ένα από τα podcast της Όλγας για το doctv.gr: Olga Kouklaki: Get Komfy


Info: Olga Kouklaki-Music Escapades, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, 21:00, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Είσοδος: δωρεάν.
εμφάνιση σχολίων