0
1
σχόλια
297
λέξεις
CULTURE
Ανοιχτό κάλεσμα για καλλιτέχνες που δημιουργούν με περιέργεια. Στείλτε προτάσεις για παραγωγές σχετικές με μουσική, θέατρο και χορό
 
DOCTV.GR
19 Οκτωβρίου 2018
Καλλιτεχνικές ομάδες ενωθείτε, οργανωθείτε, κινηθείτε. Η περίοδος υποβολής προτάσεων για το πρόγραμμα Μουσικής, Θεάτρου και Χορού της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών ξεκίνησε και απευθύνεται σε όλους τους τολμηρούς, σύγχρονους, φιλόδοξους, ασυνήθιστους, περίεργους, παράτολμους, προκλητικούς, παθιασμένους καλλιτέχνες.

Κανένα project δεν είναι υπερβολικά κλασικό ή Avant Garde. Το ωραίο με τη Στέγη είναι πως εδώ χωράνε τα πάντα. Άλλωστε από τις αίθουσες της Στέγης έχουν περάσει οι Joël Pommerat, το Πλοίο του Brian Eno, οι Medea Electronique, η Καμεράτα, σύγχρονοι dj, οι Sun Ra Arkestra και κάθε λογής τέχνη: από graffiti μέχρι διαδραστικά installations.

Οι προτάσεις πρέπει υποχρεωτικά να κατατεθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Στέγης, μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Στην περίπτωση που το συνοδευτικό υλικό είναι πολύ μεγάλο ή διαθέσιμο μόνο σε φυσική μορφή, μπορεί να σταλεί συμπληρωματικός φάκελος ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση – ΑΡΙΟΝΑ Α.Ε., Γαλαξία 2 & Ευρυδάμαντος, Αθήνα 11745. Τηλ.: +30 2130178000. Υπόψη της Διεύθυνσης Μουσικής / Θεάτρου / Χορού. Όλες οι σχετικές λεπτομέρειες και τα στοιχεία αποστολής υπάρχουν εδώ.

Ενδεικτικά, τα βασικά υλικά που πρέπει να συνοδεύουν τις προτάσεις για κάθε τομέα, είναι τα εξής:
- Στοιχεία επικοινωνίας (συμπεριλαμβανομένης και διεύθυνσης e-mail) του ατόμου / οργανισμού που καταθέτει την πρόταση.
- Τίτλος, θεματικό σχέδιο και σύντομη περιγραφή της πρότασης και του περιεχομένου της παράστασης.
- Τα βιογραφικά των συντελεστών και κριτικές προηγούμενων projects.
- Εκτιμώμενος προϋπολογισμός (ενδεικτικά): όλα τα έξοδα (συμπεριλαμβανομένων των φόρων και της κοινωνικής ασφάλισης ανάλογα με την περίπτωση), το κόστος παραγωγής, τεχνικά/κόστος στησίματος, κόστος χρήσης οπτικοακουστικού υλικού, μουσικής κλπ., έξοδα μεταφοράς, έξοδα ταξιδίου και διαμονής (όπου υπάρχουν).
- Οπτικοακουστικό υλικό ή συνδέσμους σε αυτό το υλικό · Στοιχεία πιθανών συμπαραγωγών με φορείς/ομάδες στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό.


Info: Υποβολή καλλιτεχνικών προτάσεων, Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107, Στάση μετρό: Συγγρού-Φιξ.
εμφάνιση σχολίων