1
1
σχόλια
314
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
[ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ] Το πρώτο ηλεκτρονικό πάρτι της KIIK.01 μας υποδέχεται με την αφρόκρεμα της electronica
 
DOCTV.GR
18 Οκτωβρίου 2018
«Η μουσική είναι η λύση στα προβλήματά σου. Συνέχισε να κινείσαι και μπορείς να τα λύσεις». –Danny Tenaglia

Η νεοσύστατη ομάδα KIIK μας συστήνεται μέσα από ένα μεγάλο μουσικό πάρτι και παρουσιάζει τον ζωντανό θρύλο της ηλεκτρονικής μουσικής Danny Tenaglia και το βρετανικό δίδυμο Way Out West (Nick Warren & Jody Wisternoff).

Ο νεοϋορκέζος Danny Tenaglia είναι DJ και παραγωγός, με gigs και residencies σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε να συλλέγει δίσκους σε ηλικία 10 ετών. Σήμερα η δισκογραφία του περιλαμβάνει από προσωπικά άλμπουμ, singles και πολλές συλλογές για δισκογραφικές και περιοδικά όπως το DJ Mag, μέχρι remix για τους Depeche Mode, Madonna, Janet Jackson, Faithless και Green Velvet. Έχει τιμηθεί με βραβεία στα DJ Awards και στα International Dance Music Awards (IDMA).

Οι βρετανοί Jody Wisternoff και Nick Warren γνωρίστηκαν στο δισκοπωλείο όπου εργαζόταν ο Warren το 1992. Το κοινό τους πάθος για τους electronica, house και trance ήχους τους ένωσε και σχημάτισαν το δίδυμο Way Out West. Σήμερα μετράνε 5 άλμπουμ ως ντουέτο, ενώ παράλληλα κάνουν live performances σε όλο τον κόσμο. Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες τους είναι τα Tuesday Maybe (2017) και Tuesday Maybe – Remixed (2018).

Όλοι αυτοί θα μας υποδεχτούν με τις μελωδίες τους στο KIIK.01 event 01. Το line up του πάρτι συμπληρώνουν οι Adrianos Papadeas, George Seragos και Christian Cambas. Φοράμε άνετα παπούτσια χορεύουμε μέχρι το πρωί.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOCTV.GR δίνει δύο (2) διπλές προσκλήσεις για το KIIK.01 event, Danny Tenaglia – Way Out West, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του event έως τις 12:00 το πρωί της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.
Info: KIIK.01 event, Danny Tenaglia – Way Out West, Σάββατο 20 Οκτωβρίου, Ιερά Οδός 18-20. Εισιτ. viva.gr.: Early bird (τα πρώτα 200 εισιτήρια): 18€. Προπώληση: 25€. Στην είσοδο: 30€.
εμφάνιση σχολίων