0
1
σχόλια
339
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Το μεγάλο τριήμερο χορευτικό φεστιβάλ επιστρέφει

 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
6 Ιουλίου 2018
Μια μεγάλη χορευτική Οδύσσεια ξεκινάει με προορισμό όχι την Ιθάκη αλλά τον κόλπο του Σχίνου και το Cariocas Beach Bar που μετατρέπεται σε dance προορισμό με djs διεθνούς βεληνεκούς.

Το Διεθνές Φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής μας υποδέχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με τη θεματική «3D EYE» και σκοπό να αφυπνίσουμε το πνεύμα μας, μέσω της μουσικής αλλά και πολλών άλλων που μας περιμένουν εκεί -από παραστάσεις performance art και workshops μέχρι μυστικά beach parties, κι όλα αυτά στον κόλπο του Σχίνου, κάτω από τα επιβλητικά Γεράνεια όρη και με θέα τις Αλκυονίδες νήσους. Το φεστιβάλ χωρίζεται σε τρεις θεματικές ημέρες.

1η Μέρα – Dezert Daze
Την ημέρα εξερευνούμε το τοπίο, γνωριζόμαστε με τη φύση και τους διπλανούς μας, κάνουμε ενδοσκόπηση. Όμως καθώς ο ήλιος πέφτει, οι Neverdogs, o Shlomi Aber και οι Proudly People επιλέγουν τα αγαπημένα τους κομμάτια. Μαζί τους και οι Liem, Dizharmonia, Nikolo, Nadia, Cameo, Markos Markadonatos, Alex Melis.

2η Μέρα – Space Odyssey
Η μέρα γεμίζει με εργαστήρια, ομιλίες, παιχνίδια που σκοπεύουν να μας ταξιδέψουν έτη φωτός μακριά, σε μια διαστημική Οδύσσεια. Τη νύχτα, η Anja Schneider και η Cassy επιλέγουν τα techno ακούσματα της βραδιάς. Μαζί τους το τρίο Premiesku (Livio, Roby και George G) και οι Manolaco, Clubkid, John Frankie & Gi, Dimitri Hatzis.

3η Μέρα –  Balloonation
Η τελευταία μέρα του φεστιβάλ μάς επιστρέφει στην γήινη πραγματικότητα με ένα ολοήμερο πάρτι για κάθε ηλικία, εμπνευσμένο από τα θρυλικά πάρτι του David Mancuso. Δράσεις κάθε είδους, θάλασσα, φαγητό, γιόγκα, παιχνίδια για όλες τις ηλικίες μας περιμένουν. Και το βράδυ οι Lovesick επιλέγουν τις μουσικές μαζί με την Dj Coleen “Cosmo” Murphy και μας αποχαιρετούν –τουλάχιστον για φέτος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: To DOCTV.GR και το RADIODOC.GR δίνoυν 2 (δύο) διπλές προσκλήσεις για το Odyssia Festival, μία για το Σάββατο 14 Ιουλίου και μία για την Κυριακή 15 Ιουλίου. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected], με το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του event έως τις 12:00 το πρωί της Παρασκευής 13 Ιουλίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Odyssia Festival, 13-15 Ιουλίου, Cariocas: Παραλία Σχίνου, Αλεποχώρι, Αττική
εμφάνιση σχολίων