0
1
σχόλια
267
λέξεις
CULTURE
ΔΩΡΕΑΝ: From Darkness to Light: Στον Ναό του Επικούριου Απόλλωνα στην Πελοπόννησο

 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
19 Ιουνίου 2018
Την πανσέληνο του Ιουλίου, μια βιωματική παράσταση που θα διαρκέσει όλη νύχτα, μας υποδέχεται στον Ναό του Επικούριου Απόλλωνα, που δημιούργησε ο Ικτίνος.

Η χορογράφος Αποστολία Παπαδαμάκη, δημιουργεί την περφόρμανς From Darkness to Light, με έμπνευση τα όνειρα και το φως του θεού Απόλλωνα. Πρόκειται για τη συνέχεια του κύκλου παραστάσεων The Sleep & Dream Performance series που παρουσιάστηκε  στο Μουσείο Βορρέ (2014), στη Κεντρική Σκηνή της Στέγης (2016) και στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά (2017).

Η Αποστολία Παπαδαμάκη (σύλληψη, χορογραφία, σκηνοθεσία), είναι η χορογράφος της τελετής έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας καθώς και της πρώτης υποβρύχιας παράστασης χορού στον κόσμο, Drops of Breath. Το πρότυπο μουσικό έργο 14 ωρών του Τρύφωνα Κουτσουρέλη, θα συνοδεύει τις δράσεις της ολονύχτιας παράστασης.

Οι οδηγίες για τους θεατές, είναι οι εξής:
- Τα δρώμενα ξεκινούν στις 20:00. Αν σκοπεύουμε να διανυκτερεύσουμε, πρέπει να βρισκόμαστε εκεί από τις 17:00 για να παρακολουθήσουμε ένα σεμινάριο σκηνικής αντίληψης και δημιουργικής έκφρασης (διάρκειας 2 ωρών) με την καλλιτεχνική ομάδα.
- Φοράμε άνετα ρούχα και παπούτσια καθώς η παράσταση είναι διαδραστική και περιπατητική. Η αναχώρηση θα γίνει μετά την ανατολή της πανσελήνου στις 23.00.
- Η αναχώρηση από τον Ναό θα γίνει την Κυριακή 29 Ιουλίου στις 09.00 το πρωί και θα ακολουθήσει εκδρομή στην Ανδρίτσαινα όπου και θα προσφερθεί πρωινό με παραδοσιακά προϊόντα. Κόστος συμμετοχής σεμιναρίου 31 ευρώ.
-Ο αριθμός των θεατών που θα διανυκτερεύσουν στον περιβάλλοντα χώρο του ναού είναι περιορισμένος και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι στείλουν email στο [email protected]

 
Info: From Darkness to Light, Αποστολία Παπαδημάκη, Σάββατο 28 Ιουλίου, Ναός του Επικούριου Απόλλωνα, Πελοπόννησος. Είσοδος δωρεάν
εμφάνιση σχολίων