1
1
σχόλια
232
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ
Ο Robert de Niro «τα χώνει» στον Trump  κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής της τελετής των βραβείων Tony
 
ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
12 Ιουνίου 2018
«Θα πω ένα πράγμα: Ο Τραμπ να πάει να γ@μηθεί». Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που είπε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, μόλις βγήκε στη σκηνή για την τελετή απονομής των βραβείων Τόνι.

Ηθοποιοί, σκηνοθέτες και παραγωγοί που βρίσκονταν στο κοινό, σηκώθηκαν και χειροκρότησαν. Όμως ο Ντε Νίρο δεν ικανοποιήθηκε και συνέχισε: «Πλέον δεν λέμε “κάτω ο Τραμπ”. Λέμε “Να πάει να γ@μηθεί ο Τραμπ”».

Ο Ντε Νίρο είχε ανέβει στη σκηνή του Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης για να παρουσιάσει Μπρους Σπρίνγκστιν, τον οποίο και παρουσίασε ακριβώς μετά τις αντι-Τραμπ δηλώσεις του, αλλά μάλλον κανείς δεν άκουσε ουσιαστικά το τι είπε για εκείνον – αν και η παρουσίασή του ήταν σε ανάλογο πολιτικό κλίμα: «Μπρους, ξέρεις να ξεσηκώνεις τα πλήθη όπως κανείς άλλος. Και το πιο σημαντικό, σε αυτούς τους επικίνδυνους καιρούς, ξεσηκώνεις τους ψηφοφόρους, πάντα μαχόμενος-όπως εσύ περιγράφεις με τα δικά σου λόγια- για την αλήθεια, τη διαφάνεια και την ακεραιότητα στην κυβέρνηση. Πόση ανάγκη τα έχουμε τώρα όλα αυτά!».

«Τα σχόλια του κ.Ντε Νίρο ήταν εκτός προγράμματος και αναπάντεχα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το CBS που μετέδωσε τα σχόλια του ηθοποιού. «Τα προσβλητικά λόγια αφαιρέθηκαν από την μετάδοση». Όμως την εποχή του ίντερνετ, τίποτα δεν κρύβεται.

Το Reuters έκανε αίτημα στον Λευκό Οίκο να σχολιάσει. Μέχρι στιγμής όμως, δεν έχει υπάρξει απάντηση.

 
εμφάνιση σχολίων