1
3
σχόλια
185
λέξεις
CULTURE
Το νέο σίριαλ μυστηρίου που μας καθηλώνει στις οθόνες μας
 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
8 Ιουνίου 2018
ΥΠΟΘΕΣΗ: Έτος 1900. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μια παρέα από συμμαθήτριες πηγαίνουν για πικ νικ στην εξοχή, στον περίφημο Βράχο των Κρεμασμένων. Όμως καθώς εξερευνούν το βράχο, λίγο πριν δύσει ο ήλιος, τρεις από αυτές μαζί με τη δασκάλα τους, εξαφανίζονται. Η τοπική κοινωνία συγκλονίζεται. Και το μυστήριο αρχίζει να ξετυλίγεται μέσα από μια ατμοσφαιρική διήγηση γεμάτη επικίνδυνα μυστικά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Τη σειρά σκηνοθετούν οι Larysa Kondracki (Gotham, Legion) , Michael Rymer (Battkestar Galactica) , Amanda Brotchie (Girlboss).
Πρωταγωνιστεί η Natalie Dormer (Game of Thrones, The Tudors), στο ρόλο της αυστηρής διευθύντριας του οικοτροφείου που ενώ η κοινότητα συγκλονίζεται από τα γεγονότα, εκείνη αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το σκοτεινό παρελθόν της.


TRIVIA: Το διάσημο μυθιστόρημα της Joan Lindsay, Picnic at Hanging Rock (1967), διασκευάζεται από την Amazon και γίνεται σειρά μυστηρίου. Το βιβλίο είχε εμπνεύσει και το ομότιτλο κινηματογραφικό αριστούργημα του Peter Weir (1975) που έγινε επιρροή για πολλούς μετέπειτα δημιουργούς. Μέσα από την αφήγησή της, η σειρά αγγίζει πολλά κρίσιμα θέματα της εποχής: από τη σεξουαλικότητα, τις νέες ιδέες και την ταυτότητα, μέχρι τα έθνη και τη δύναμη της φύσης.
εμφάνιση σχολίων