0
1
σχόλια
170
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ
Το Φεστιβάλ Παιδικού & Νεανικού Κινηματογράφου και το Φεστιβάλ Βραβευμένων Ταινιών διοργανώνει ο δήμος της Νέας Σμύρνης

 
ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
14 Μαΐου 2018
Ο πολυχώρος Γαλαξίας φιλοξενεί το Φεστιβάλ Παιδικού & Νεανικού Κινηματογράφου και το Φεστιβάλ Βραβευμένων Ταινιών, όλα με ελεύθερη είσοδο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει από ντοκιμαντέρ, ταινίες μυθοπλασίας και κωμωδίες μέχρι οσκαρικά φιλμ μικρού μήκους.

Το Φεστιβάλ Παιδικού και Νεανικού Κινηματογράφου διοργανώνεται για πρώτη φορά και σε συνεργασία με το CineDoc Kids. Ξεχωρίζει το ντοκιμαντέρ Sing που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους.

Το Φεστιβάλ Βραβευμένων Ταινιών περιλαμβάνει ταινίες που ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια σε ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις. Ανάμεσά τους «Ο Αστακός» του Γιώργου Λάνθιμου, που έχει τιμηθεί με το ειδικό βραβείο της επιτροπής του Φεστιβάλ Καννών και η «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη που έχει λάβει 6 βραβεία από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, καθώς και βραβείο καλύτερης ταινίας, σκηνοθέτη και καλύτερης ηθοποιού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σανγκάης το 2014. Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ.


Info: Κινηματογραφικά φεστιβάλ Νέας Σμύρνης, Πολυχώρος Γαλαξίας, 2ας Μαΐου 16, Νέα Σμύρνη, Έως και τις 26 Μαΐου. Είσοδος δωρεάν. 
εμφάνιση σχολίων