1
1
σχόλια
174
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής στο Μόνιτορ Φέστ 2017. Έχουμε διπλές προσκλήσεις
 
ΑΝΝΑ ΧΑΡΙΤΟΥ
7 Νοεμβρίου 2017

Το Μονιτορ Φεστ 2017 ρίχνει φέτος αυλαία με ένα μεγάλο πάρτι και καλεσμένο τον LTJ Bukem, «για πρώτη φορά στην Κρήτη». Πρόκειται για έναν από τους βασικούς υπεύθυνους για την διάδοση του drum’n’bass στον πλανήτη και συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής.

Σε κάθε του εμφάνιση ως resident στο βρετανικό κλαμπ Fabric δημιουργεί το αδιαχώρητο, είναι υπεύθυνος για remixes των Herbie Hancock, Dusky και Jodeci και διεθνών singles όπως τα Demon’s Theme, Atlantis, Music και Horizons.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOCTV.GR δίνει δύο (2) διπλές προσκλήσεις για το πάρτυ του Μόνιτορ Φεστ 2017, LTJ BUKEM + guests at Heraklion, τo Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 21.30 στο Cine Studio, στο Ηράκλειο Κρήτης. Μπορείτε να στείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του event έως τις 12:00 το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.Info: LTJ BUKEM + guests at Heraklion, Μόνιτορ Φεστ 2017, 11 Νοεμβρίου, Cine Studio, Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου 177, Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης.

εμφάνιση σχολίων