1
1
σχόλια
198
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Ένα μίνι ντοκιμαντέρ για την άγρια πλευρά της ζωής όταν η ταυτότητά σου γράφει: διεθνής dj και παραγωγός
 
ΑΝΝΑ ΧΑΡΙΤΟΥ
23 Οκτωβρίου 2017

Την σωματική και ψυχολογική πίεση, την μοναξιά αναμεμειγμένη με ναρκωτικά και δόξα, τα παράλογα ωράρια και τα εξουθενωτικά ταξίδια, όσα φέρνει δηλαδή η μοναχική ζωή των djs με μια μουσική βαλίτσα ανά τον κόσμο, φωτίζει το ντοκιμαντέρ συζητώντας με τους Carl Cox, Luciano, Seth Troxler, B.Traits, Pete Tong, Laurent Garnier και πολλούς άλλους.

«Το να ξυπνάς, να κοιμάσαι, να τρως, να ταξιδεύεις μόνος σου μετά από ένα πάρτι με χιλιάδες κόσμο είναι σκληρό αλλά δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε» λέει ο Garnier. «Οι μουσικοί τελειώνουν την περιοδεία τους και επιστρέφουν σπίτι με την οικογένειά τους όταν τελειώνει η tour, κάνουν Χριστούγεννα. Οι djs παίζουν πάντα στις γιορτές, στις διακοπές κι είναι πάντα κάπου καλοκαίρι, υπάρχει πάντα ένα φεστιβάλ...» παραδέχονται οι κορυφαίοι του dance management που μιλάνε στο ντοκιμαντέρ.

«Δεν θεραπεύεσαι από αυτό, απλώς προσπαθείς να ζήσεις με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς». Ο Erick Morillo μιλάει για τον εθισμό του στα ναρκωτικά ενώ ο Ben Pearce για την κατάρρευση και την κατάθλιψη που τον οδήγησαν να κάνει break: «Πρέπει να θυμάστε, οι άνθρωποι δεν είναι μηχανές...». Το βίντεο ανήκει στην σειρά των WHY WE DJ. 


 
εμφάνιση σχολίων