0
1
σχόλια
247
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Το Pornhub δίνει στοιχεία για τις αναζητήσεις των χρηστών της στην Ελλάδα
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
17 Οκτωβρίου 2017

10η στον κόσμο η Ελλάδα και 3η στην Ε.Ε. σε αναζητήσεις πορνό με διεμφυλικά άτομα (κατά τ' άλλα έχουμε πρόβλημα με την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου). Μπορεί το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου να έγινε αφορμή για ομοφοβικό παραλήρημα, όμως φαίνεται πως ιδιωτικά, οι Έλληνες είναι συμφιλιωμένοι με την σεξουαλικότητα των διεμφυλικών.

Το Pornhub, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ελεύθερου διαδικτυακού πορνό, δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία για τις αναζητήσεις των χρηστών της στην Ελλάδα για το πρόσφατο έτος, και αποκαλύπτει πως η κατηγορία «shemale» (όρος που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία του σεξ για τα διεμφυλικά άτομα), όχι μόνο βρίσκεται στο Top 6 των προτιμήσεων των Ελλήνων, αλλά οι σχετικές αναζητήσεις παρουσιάζουν αύξηση κατά 36% σε σχέση με τον υπόλοιπο πλανήτη. Έτσι, με βάση τα στοιχεία, η Ελλάδα είναι 10η στον κόσμο και 3η στην ΕΕ σε αναζητήσεις πορνό με διεμφυλικά άτομα.

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΝΑ ΗΛΙΚΙΑ: Τα Hentai (γιαπωνέζικα πορνό) είναι κατά 77% πιο δημοφιλή σε ηλικίες 18 έως 24 ετών. Τα άτομα ηλικίας 25-34 ετών έχουν 45% περισσότερες πιθανότητες να βλέπουν BBW (Big Beautiful Women) και 40% περισσότερες να δουν Casting για ταινίες πορνό. Οι ηλικιακές ομάδες 35-44 και 45-54 είναι πιο πιθανό να δουν τη ρωσική κατηγορία, ενώ οι Έλληνες επισκέπτες ηλικίας άνω των 55 ετών έχουν περισσότερες από 150% περισσότερες πιθανότητες να παρακολουθήσουν βίντεο με Shemale (transgender). Η κατηγορία των διεμφυλικών εμφανίζεται στο Top 6 όλων των ηλικιακών γκρουπ, εκτός από αυτή της ομάδας 18-24 ετών.
 
εμφάνιση σχολίων