3
1
σχόλια
326
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Ο αγαπημένος μας κύκλος συναυλιών St Paul's Sessions φιλοξενεί 2 electronica βραδιές στην Αγγλικανική Εκκλησία του Συντάγματος
 
DOCTV.GR
27 Απριλίου 2017

Τα St Paul's Sessions, είναι πλέον σταθερό και αγαπημένο σημείο συνάντησης των μουσικόφιλων.  Ξεκίνησαν στον μυσταγωγικό χώρο της αγγλικανικής εκκλησίας της οδού Φιλελλήνων τον Οκτώβριο του 2016 και μέχρι σήμερα μας φέρνουν sold out συναυλίες από διεθνείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως οι Cayetano, η Julia Kent, ο Serafim Tsotsonis, οι Keep Shelly in Athens και ο Peter Broderick. Tο DOCTV.GR είναι χορηγός επικοινωνίας των Sessions και των δύο συναυλιών του William Basinski.«Όταν ξεκινώ να γράψω κάτι, έχω μια ιδέα για το πού θέλω να πάει, αλλά όταν συμβαίνει κάτι απροσδόκητο, τότε αυτό αποκτά μαγεία» λέει ο William Basinski, που εκτός από πρωτοποριακός συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής είναι επίσης και κλαρινετίστας, σαξοφωνίστας, audio και video artist. Ο Basinski, που έρχεται από τη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είναι περισσότερο γνωστός για το Disintegration Loops (2002-2003) και τις συνεργασίες του που ξεκινούν από τον Antony και τους Rasputina και φτάνουν στους The Murmurs και την Diamanda Gallas, ενώ υπήρξε και βασικός συνεργάτης της Marina Abramovic το 2011, όπου μαζί με τον Anthony ανέλαβαν την παραγωγή του σάουντρακ του ντοκιμαντέρ The life and death of Marina Abramovic.Ο William Basinski από το 1983 μέχρι σήμερα μετρά 23 στούντιο άλμπουμ στο ενεργητικό του, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο A Shadow In Time, στο οποίο περιλαμβάνεται και ambient κομμάτι For David Robert Jones, που είναι αφιερωμένο στον David Bowie.ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOCTV.GR δίνει δύο (2) διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του William Basinski την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 21.00 στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου. Μπορείτε να στείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του event έως τις 12:00 το πρωί της 8 Μαίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: William Basinski, St Paul's Sessions 2017, 10-11 Μαΐου, 21:00, Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου, Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα. Εισιτ.: 15 ευρώ. Προπώληση Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου και στο ticketservices.gr.
 
εμφάνιση σχολίων