0
1
σχόλια
309
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Η Afrobeat Collective Orchestra ενώνει την Αθήνα με την Αφρική, τα live με την dance κουλτούρα και πολύ γνωστούς Αθηναίους μουσικούς και djs κάτω από τη στέγη μιας νέας ιδέας. Ραντεβού την Κυριακή από νωρίς στο Six Dogs.
 
ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
3 Μαΐου 2017

Βραζιλιάνικοι ρυθμοί, τρελά πνευστά, αφρικανικά κρουστά και ένα εξωτικό groove που δανείζεται από το χθες και το συνδέει με το σήμερα. Οι Afrobeat Collective Orchestra έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα για ένα χορευτικό κυριακάτικο πάρτι στο SIX D.O.G.S και φέρνουν στις αποσκευές τους μελωδίες που ενώνουν Ελλάδα, Αφρική, Κούβα και Αμερική. Πρόκειται για ένα διαφορετικό Κυριακάτικο πάρτι που συνδυάζει την χορευτική κουλτούρα με τη Live μουσική, και τα Dj sets με τα τζαμαρίσματα, μέχρι το βράδυ. Το event ξεκινά το μεσημέρι της Κυριακής με dj sets, συνεχίζει με live και για το τέλος οι dj sets αναλαμβάνουν τα deck και τζαμάρουν μαζί με guest μουσικούς. Το DOCTV.GR είναι χορηγός επικοινωνίας.

Η μπάντα απαρτίζεται από κορυφαίους εκπροσώπους της afro athenian κουλτούρας, που όλοι μαζί δανείζονται στοιχεία των διαφόρων χωρών και μουσικών παραδόσεων και αυτοσχεδιάζουν, δημιουργώντας φρέσκες upbeat μελωδίες που θα μας κάνουν να χορέψουμε μέχρι να λιώσουν οι σόλες των παπουτσιών μας. H Afrobeat Collective Orchestra απαρτίζεται από τους: Αdedeji, David Lynch, Idra Kayne, Mc Yinca, Yoel Soto, Vagelis Stefanopoulos, Alexandros Drakos Ktistakis, Asteris Papastamatakis, Angelos Polychronou, Dimitris Papadopoulos.

Η Κυριακή θα ξεκινήσει με DJ sets από τους Christo Z, Akylla, Pascal και Michael Moses (live keys) ενώ μετά τα Live DJ’s και μουσικοί, θα τζαμάρουν παρέα μέχρι τα μεσάνυχτα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV είναι χορηγός επικοινωνίας και δίνει τρεις (3) διπλές προσκλήσεις για το live των Afrobeat Collective Orchestra την Κυριακή 7 Μαίου στο SIX D.O.G.S. Μπορείτε να στείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 12 το πρωί της Πέμπτης 5 Μαίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Afrobeat Collective Orchestra, Κυριακή 7 Μαίου, 16:00- 24.00, SIX D.O.G.S., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα.
εμφάνιση σχολίων