3
1
σχόλια
286
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
O Peter Broderick κατακλύζει με πιάνα και έγχορδα την Αγγλικανική Εκκλησία στα πλαίσια του κύκλου συναυλιών St Paul's Sessions
 
DOCTV.GR
26 Απριλίου 2017
Tο DOCTV.gr είναι χορηγός επικοινωνίας των Sessions και αυτό τον μήνα καλωσορίζουμε τη μοναδική συναυλία του Peter Broderick.

«Γεια σας, είμαι ο Peter και έχω περάσει μεγάλο μέρος της ζωής μου παίζοντας μουσική. Στόχος μου είναι να προσεγγίζω τη μουσική με αίσθημα ανοιχτότητας και απόλαυσης και να μην συνδεθώ ποτέ με κανένα συγκεκριμένο στυλ». Έτσι συστήνεται ο Peter Broderick ο οποίος καταφτάνει στην Αθήνα για ένα live στη μυσταγωγική αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, στα πλαίσια των αγαπημένων μας St Paul's Sessions.Ο πολυοργανίστας και συνθέτης από το Όρεγκον, γνωστός από τη συμμετοχή του στους περίφημους Efterklang, έχει ηχογραφήσει πολλά προσωπικά άλμπουμ αλλά έχει συμμετάσχει επίσης σε ηχογραφήσεις ως session μουσικός. Στα μέσα του 2016 κυκλοφόρησε το Partners, ένα σόλο πιάνο άλμπουμ φόρο τιμής στον John Cage, ενώ την ίδια χρονιά ηχογράφησε το EP με τίτλο Grunewald στην Grunewald Church του Βερολίνου, δουλειές που κυκλοφόρησαν από την Erased Tapes Records.Αυτή τη φορά, φέρνει στις αποσκευές του το ολοκαίνουριο Find the ways, γεμάτο με μελωδίες από πιάνα και έγχορδα. Στο άλμπουμ συμμετέχει ο David Allred στο κοντραμπάσο, με τον οποίο θα εμφανιστεί παρέα στη σκηνή.ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOCTV.GR δίνει δύο (2) διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Peter Broderick την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 στις 21.00 στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου. Μπορείτε να στείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του event έως τις 12:00 το πρωί της Τρίτης 16 Μαΐου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Peter Broderick - St Paul's Sessions 2017, 18 Μαΐου 2017, Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου, Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα. Εισιτ.: 15 ευρώ. Προπώληση Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου και στο ticketservices.gr.
 
εμφάνιση σχολίων