4
1
σχόλια
273
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Ο Βιεννέζος ηλεκτρονικός συνθέτης και παραγωγός Christian Fennesz έρχεται στα St Paul’s Sessions
 
DOCTV.GR
7 Απριλίου 2017

Ο μυσταγωγικός χώρος της αγγλικανικής εκκλησίας της οδού Φιλελλήνων γίνεται, ο αγωγός που φέρνει στα αυτιά μας τα πιο νεωτεριστικά, ηλεκτρονικά και λυρικά σχήματα της σύγχρονης μουσικής.

Τα St Paul's Sessions, ξεκίνησαν το 2016. Φέτος συνεχίζουν με μια σειρά συναυλιών από μουσικά σχήματα διαφορετικών καταβολών, από τον Serafim Tsotsonis και τους Keep Shelly in Athens μέχρι τον William Basinski και τον Peter Broderick μέσα σ' ένα χώρο όπου αναπόφευκτα τα όρια της τέχνης και της δημιουργίας διευρύνονται. Tο DOCTV.gr είναι χορηγός επικοινωνίας των Sessions και αυτό τον μήνα καλωσορίζουμε τη μοναδική συναυλία του Chrtistian Fennesz.Ο Αυστριακός Christian Fennesz κατάφερε να ορίσει ξανά τον ήχο της κιθάρας μέσω ηλεκτρονικών μεθόδων, δημιουργώντας έναν νέο ήχο.Το άλμπουμ  του με τίτλο Endless Summer, (2001)  κατατάσσεται ανάμεσα στο κορυφαία άλμπουμ ηλεκτρονικής μουσικής όλων των εποχών ενώ οι συνεργασίες του ξεκινούν από τον David Sylvian και τον Mark Linkous και φτάνουν στους Ulver και τον Ryuichi Sakamoto.Στα St Paul's Sessions, φέρνει στις αποσκευές του μελωδίες που αγαπάμε αλλά και την τελευταία του δουλειά με τίτλο  It's Hard For Me To Say I'm Sorry, σε συνεργασία με τον Jim O` Rourke.ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOCTV.GR δίνει δύο (2) διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Christian Fennesz στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του event έως τις 12:00 το πρωί της Τετάρτης 26 Απριλίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Christian Fennesz - St Paul's Sessions 2017, 28-29 Απριλίου, Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου, Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα. Εισιτ.: 16 ευρώ. Προπώληση Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου και στο ticketservices.gr.
 
εμφάνιση σχολίων