1
1
σχόλια
238
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ

To The OA είναι η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix

ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
18 Ιανουαρίου 2017

Το νέο δράμα μυστηρίου του Netflix ονομάζεται The OA, συνδυάζει το υπερφυσικό με τη φαντασία, επιστημονική και μη, μέσα σε 8 χορταστικά επεισόδια, και πολλοί το συγκρίνουν με το πετυχημένο και αγαπημένο Stranger Things. Τη χρηματοδότηση του σήριαλ έχει αναλάβει η εταιρία παραγωγής του Brad Pitt, Plan B. Η δημιουργός και πρωταγωνίστριά του είναι η αγαπημένη σινεφίλ ηθοποιός Brit Marling που την πρωτογνωρίσαμε με το φιλμ επιστημονικής φαντασίας Another Earth.

Το πρώτο επεισόδιο ξεκινάει με την επιστροφή της ηρωίδας σπίτι της; η Prairie μετά από μια μυστηριώδη εξαφάνιση επτά ετών επιστρέφει στην κοινότητα στην οποία μεγάλωσε με μια σημαντική αλλαγή. Όταν εξαφανίστηκε ήταν τυφλή. Τώρα βλέπει κανονικά, όμως δεν θέλει να μιλήσει ούτε στην οικογένειά της, ούτε στο FBI, για το που βρισκόταν ή τι της συνέβη μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια.

Η Brit Marling και Zal Batmanglij είναι δημιουργοί της σειράς ενώ έχουν ξανασυνεργαστεί για τις ανεξάρτητες ταινίες The Sound of My Voice (2011) και The East (2013),

Η Marling κέρδισε την προσοχή του κοινού με το ντοκιμαντέρ, Μποξέρ και Μπαλαρίνες, το 2004. Αργότερα έγινε ένα από τα αστέρια του φεστιβάλ Sundance με την προβολή των Sound of My Voice, Another Earth και The East, στα οποία πάντα συνυπογράφει το σενάριο αλλά και πρωταγωνιστεί.

Η μουσική της σειράς είναι από τον μουσικό παραγωγό και μέλος των Vampire Weekend, Rostam Batmanglij, ο οποίος είναι και αδελφός του δημιουργού Zal Batmanglij.

 
 
εμφάνιση σχολίων