4
1
σχόλια
383
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Στην Αγγλικανική Εκκλησία μια σειρά από συναυλίες αντηχούν πάνω από την Αθήνα. To DOCTV.GR είναι χορηγός επικοινωνίας

ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
24 Ιανουαρίου 2017
Τι παίρνει κανείς αν συνδυάσει τον μυσταγωγικό χώρο μιας αγγλικανικής εκκλησίας με νεωτεριστικά, ηλεκτρονικά και λυρικά σχήματα της σύγχρονης μουσικής;

Τα St Paul's Sessions ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2016 μετατρέποντας σε μουσικό σημείο συνάντησης την Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, με μελωδίες από διεθνείς, Έλληνες ή ξένους καλλιτέχνες όπως οι Cayetano, Maria Panosian και Julia Kent. Φέτος συνεχίζουν με μια σειρά συναυλιών από μουσικά σχήματα διαφορετικών καταβολών, συνδυάζοντας τα ακουστικά όργανα με τα ηλεκτρονικά μέσα, σ' ένα χώρο όπου αναπόφευκτα τα όρια της τέχνης και της δημιουργίας διευρύνονται. Το DOCTV.GR, είναι χορηγός επικοινωνίας.


SERAFIM TSOTSONIS – ΣABBATO 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 21:00. Με μια live performance o συνθέτης, παραγωγός (και εκλεκτός συνεργάτης μας) Serafim Tsotsonis, μας υποδέχεται με αποσπάσματα από το νέο άλμπουμ του She Swims, που μόλις κυκλοφόρησε από την αμερικανική εταιρία Hush Hush, παλιότερα αγαπημένα κομμάτια αλλά και μουσικές που θα απολαύσουν μόνο όσοι βρεθούν εκεί τη συγκεκριμένη βραδιά.

Συμμετέχουν:
Dimitri Vassilakis - Tenor & Soprano saxophones
Eirini Anastasiou - Cello
Catherine Tepelena - Violin
Angeliki Tsotsoni -  Synth, VocalsMOA BONES – ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 21:00.  Ο συνθέτης και τραγουδοποιός Moa Bones, θα γεμίσει το χώρο με μελωδίες γεμάτες χρώματα και επιρροές από την country μπαλάντα, το rural blues, την ακουστική americana και τις folk days της δεκαετίας του ’60.KEEP SHELLY IN ATHENS – ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ, 21:00. Η μπάντα με τα αιθέρια φωνητικά και τα μελωδικά beats επιστρέφε ισε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της στην Αθήνα. Οι ήχοι τους που περιγράφουν λυρικά τα συναισθήματα της ζωής στην σύγχρονη αστική πόλη τους έχουν αναδείξει διεθνώς, ενώ η ιδιαίτερη αισθητική τους τους έχει κάνει να βρίσκονται μονίμως στα αγαπημένα μας playlists.TENDS – ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 21:00. το ηλεκτρονικό ντουέτο των Tendts αποτελείται δύο αδέρφια, έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και φέρνεις τις αποσκευές του όλη την εμπειρία του από τα διάσημα φεστιβάλ Sonar (Βαρκελώνη) και Reworks (Θεσ/νίκη), στα οποία εμφανίστηκαν. Σύνθια, drum machines και samplers μπλέκουν ευφάνταστα ρυθμικά σχήματα, downbeats θέματα και χαρακτηριστικές μελωδίες με φωνητικά samples, δημιουργώντας ένα χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο ηχητικό σύμπαν.
Το DOCTVGR είναι χορηγός επικοινωνίας των εκλεκτών St Paul's Sessions 2017. Ανακαλύψτε σύντομα διπλές προσκλήσεις για τις συναυλίες στο site μας.


Info: St Paul's Sessions 2017, Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου, Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα. Εισιτ.: 10-12 ευρώ. Προπώληση Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου και στο ticketservices.gr.
 
εμφάνιση σχολίων