0
1
σχόλια
190
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Παίζουν οι φίλες μας, σας προσκαλούμε! Το πρώτο Μarsha Invites πάρτι με την Όλγα Κουκλάκη στο Mobu

DOCTV.GR
1 Νοεμβρίου 2016
Το πάρτι Marsha Invites μεταφέρεται για τη νέα σεζόν στο νεοσύστατο club Modu. Yπόσχεται αγαπητούς καλεσμένους της ηλεκτρονικής dance μουσικής και μας προσκαλεί σε βραδιές που θα φωτίζονται από μελωδίες και χορό.

«Σε κάθε πάρτυ “Μarsha Invites” θα λουζόμαστε από House και Techno, αστερόσκονη & μαγεία. Αυτή θα είναι η μυστική συνταγή. Να χρωματίζουμε την μουσική με συναίσθημα και μέσω της μουσικής ο κόσμος να εκφράζεται ελεύθερα στο dancefloor» λέει η Marsha.

Το πρώτο “Μarsha Invites” έχει καλεσμένη την διεθνή Ελληνίδα dj και παραγωγό Olga Kouklaki. Το intro set θα γίνει από την Amma.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, θα υπάρχει make up artist η οποία θα μας σχεδιάζει τα πρόσωπα ότι θέλουμε -όχι χαμόγελα, αυτά τα έχουμε ήδη, λέει η Μάρσα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOCTV.GR είναι χορηγός επικοινωνίας και δίνει 3 (τρεις) διπλές προσκλήσεις για το 1ο Marsha Invites την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στο Modu. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας μέχρι τις 12 το πρωί της Πέμτης 3/11. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Marsha Invites Olga Kouklaki 4 Νοεμβρίου 2016, Modu, Κολωνού 76, Μεταξουργείο, Αθήνα.

εμφάνιση σχολίων