1
1
σχόλια
261
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

To Bolivar Beach Bar αποχαιρετά το καλοκαίρι με καλεσμένο το θρυλικό ιδρυτικό μέλος των Massive Attack

ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
7 Σεπτεμβρίου 2016
Με ένα μεγάλο πάρτι αποχαιρετά το καλοκαίρι, το παραλιακό κλαμπ των μεγάλων electronica events. Καλεσμένος του Bolivar Beach Bar είναι ο Daddy G, μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στην ιστορία της παγκόσμιας χορευτικής μουσικής, παίζοντας με όλα τα είδη, τους ρυθμούς και τα beats.  Ο ίδιος έχει δηλώσει πως ένας καλός DJ πρέπει να κάνει τον κόσμο να χορεύει επειδή το νιώθει.

Ο Grantley Evan Marshall –όπως είναι το πραγματικό του όνομα– ξεκίνησε στη δεκαετία του ‘80 να πειραματίζεται με τη μουσική συμμετέχοντας στους Wild Bunch, ένα soundsystem στο Μπρίστολ πολύ διαφορετικό για την εποχή. Εκεί γνωρίζει τον Robert Del Naya και τον Andrew Vowles, σχηματίζουν τους Massive Attack και το trip-hop τους σφραγίζει τη μουσική εξέλιξη της δεκαετίας του ’90, παρέα με τον Τricky και τους Portishead. Μαζί του θα μοιραστούν τα decks ο Έλληνας παραγωγός Blend Mishkin (Cast-a-Blast, Nice Up!), ο ραδιοφωνικός παραγωγός Dj Snatch (Pepper fm), ο Dimitris Lilis (Just Gazing, Royal Music) και ο Steph.
 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV δίνει δύο (2) διπλές προσκλήσεις για τον Daddy G (Massive Attack) UK, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Bolivar Beach Bar. Μπορείτε να στείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected] μέχρι τις 12 το πρωί της Παρασκευής 16/9. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: Daddy G (Massive Attack) UK, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος. 21:00. Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό (cocktails + special drinks + 2 €). Doors Open 21:00 hrs


Διαβάστε επίσης:
Οι Massive μού ανήκουν
Παίζει ο Banksy στους Massive Attack;

εμφάνιση σχολίων