1
1
σχόλια
250
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Από τα άλμπουμ και EP που ακούσαμε μέσα στην χρονιά, δημιουργήσαμε μια playlist με τα 20 τραγούδια που είχαμε στο repeat για να σας κρατήσουν συντροφιά το καλοκαίρι

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ [email protected]
20 Ιουλίου 2016
Ακούμε σε playlist: Beacon. Μοderat. Κeep Shelly In Athens. JMSN. James Blake. Poldoore. Kaytranada. Elliot Power. Gramatik. Satin Jackets. Joey Negro. Τensnake. Alex Dimou. Roisin Murphy. Dj Shadow. Massive Attack. Gold Panda. Sampha. Radiohead. David Bowie

Το 2016 μέχρι στιγμής μας έχει αποζημιώσει μουσικά με νέους ήχους, δυναμικές επιστροφές. Στα μείον σημειώνουμε δύο τεράστιες απώλειες αυτές του King David Βοwie και του Prince.

Όσο μπορούσαμε λοιπόν, χρυσώσαμε το χάπι με την επιστροφή των Radiohead και το «μαθηματικό» A Moon Shaped Pool αλλά και με την κατάθεση ψυχής και τεχνογνωσίας από τον αγαπημένο μας James Blake και το The Colour In Anything.

Ο Beacon και οι Moderat φαίνεται να δείχνουν τον δρόμο για το μέλλον στο ευρύ είδος της electronica και ο Elliot Power προσπαθεί να αναπροσδιορίσει το trip-hop, με το φορτίο των Massive Attack όμως να είναι βαρύ.

Τέλος θα σταθούμε στην επιστροφή του Dj Shadow που αν και πλησιάζει στο trap υπάρχουν στιγμές, στο The Mountain Will Fall, που λες ότι η μουσική που θα ακούμε προσεχώς «θα είναι κάπως έτσι» με sos δείγμα τη συνεργασία του με τον Nils Frahm.

Αυτά και αλλά πολλά βρίσκονται στην playlist που φτιάξαμε για να μας κρατήσει συντροφιά, καλό μας καλοκαίρι και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ακούτε το ραδιόφωνό μας radiodoc.gr από όπου κι αν βρίσκεστε κατεβάζοντας το app του TuneIn στο κινητό σας.

Διαβάστε επίσης: TuneIn: Το Radiodoc.gr στο κινητό μας
 
εμφάνιση σχολίων