0
10
σχόλια
250
λέξεις
ΖΗΝ

Το πιο πρωτότυπο AirBnb της Αθήνας βρίσκεται στο Γκάζι και είναι φτιαγμένο εξ' ολοκλήρου από design χειροποίητα, οικολογικά έπιπλα

ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
19 Ιουλίου 2016
Πατήστε στις φωτό για να τις δείτε σε μεγάλη διάσταση 


Τα έπιπλα Papercuts τα ξέραμε: έπιπλα, φωτιστικά και αξεσουάρ φτιαγμένα από cardboard. O Έλληνας σχεδιαστής Αλέξανδρος Παπαδόπουλος δημιουργεί χειροποίητα, λειτουργικά, οικονομικά και οικολογικά έπιπλα.

Μια μέρα αναρωτήθηκε τι μπορεί να φτιάξει κανείς από χαρτί; Και απάντησε: «Από έπιπλα μέχρι μια ολόκληρη ζωή». Κάπως έτσι ήρθε και η ιδέα ενός loft που θα είναι φτιαγμένο εξ΄ολοκλήρου από αντικείμενα της Papercuts αλλά θα παίζει και το ρόλο ενός showroom, πιο πραγματικού κι από το πραγματικό.


Το Papercuts - The Apartment Project, είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα, αποκλειστικά με αντικείμενα από χάρτινη ύλη και έπιπλα του Αλέξανδρου: «Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερα άτομα και να τους προσφέρει διαμονή με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, αλλά την ίδια στιγμή, φιλόξενη και προσωπική» λέει.

Έτσι το loft λειτουργεί όχι μόνο σαν showroom και εκθεσιακός χώρος αλλά και ως τόπος διαμονής που μπορούμε να νοικιάσουμε μέσω του AirBnb, εδώ.

Η οικογένεια προϊόντων της Papercuts περιλαμβάνει από ανθεκτικά έπιπλα για μεγάλους αλλά και για παιδιά, μέχρι φωτιστικά και αξεσουάρ, τα οποία μπορούμε να βρούμε σε εκθέσεις, χώρους design και εδώ. Τα Papercuts έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν και να εξελίξουν τις πιθανές χρήσεις του χαρτιού, κι έτσι μόνο μίας χρήσης δεν είναι. Όσο για το ύφος των αντικειμένων, ο σχεδιασμός είναι απλός, καθαρός και εστιασμένος ώστε να μπορεί να βρει τη θέση του παντού.

Info: Papercuts by Alex / Papercuts - The Appartment Project 

εμφάνιση σχολίων