0
1
σχόλια
241
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ

Ένα καλοκαιρινό εργαστήριο για ανήσυχους εφήβους που θέλουν να φτιάξουν τη δική τους ταινία, από τη Στέγη

DOCTV.GR
30 Ιουνίου 2016
Για δεύτερη χρονιά η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου διοργανώνει ένα εργαστήριο για δημιουργικούς εφήβους, που ονειρεύονται να δημιουργήσουν τη δική τους μικρού μήκους ταινία. Βουτώντας στα νερά του σεναρίου, της κινηματογράφησης και του μοντάζ, θα δουν το όνειρό τους να πραγματοποιείται!

Κάθε συμμετέχοντας, καταθέτει μια αληθινή ιστορία, ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο, ένα νέο έρωτα, μια παράδοξη περιπέτεια, την οποία καλείται να μετατρέψει σε ένα σύντομο φιλμ, μέσα από πραγματικές συνεντεύξεις, πλάνα, αφηγήσεις, υπό την καθοδήγηση δύο σκηνοθετών και χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό που του παρέχεται από το εργαστήριο. Μοναδική προϋπόθεση είναι η ιστορία να αφορά κάποιον που ζει στη Σύρο, ο οποίος να μπορεί να συμμετάσχει στο γύρισμα και να αφηγηθεί την ιστορία στην κάμερά σου. Η ταινία μικρού μήκους που θα προκύψει θα προβληθεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου.

Αιτήσεις συμμετοχής: Στείλτε email στο [email protected] και στο [email protected], γράφοντας την ιστορία σου σε τρεις γραμμές, σημείωσε τον άνθρωπο που σου τη διηγήθηκε και τη σχέση σου μαζί του/της. Οι αιτήσεις θα μελετηθούν βάσει της χρονικής σειράς υποβολής. Αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν μέχρι την Κυριακή 10 Ιουλίου. Απαντήσεις θα δοθούν μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 213 017 8002.


Info: CINEMASCOPE² - Μικροί κινηματογραφιστές στη Σύρο, 26 Ιουλίου - 1 Αυγούστου, Πλατεία Μιαούλη, Ερμούπολη Σύρου. Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν - Ο εξοπλισμός παρέχεται από τη Στέγη.
 
εμφάνιση σχολίων