Ένα πρωτότυπο σουφλέ-κέικ, με την αγαπημένη γεύση του τυριού κρέμας και με 3 μόνο υλικά
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
21 Νοεμβρίου 2015
ΥΛΙΚΑ: 3 αβγά, 120 γρ. λευκή σοκολάτα, 120 γρ. τυρί κρέμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Ανακατεύουμε μέσα στη λιωμένη σοκολάτα τους κρόκους των αβγών και το τυρί κρέμα. Ενώνουμε το μείγμα των κρόκων με τη μαρέγκα σε τρεις δόσεις και ανακατεύουμε απαλά. Βάζουμε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό ταψάκι και το ψήνουμε σε τρεις διαφορετικούς χρόνους και τρεις διαφορετικές θερμοκρασίες: 15 λεπτά στους 170 βαθμούς Κελσίου, 15 λεπτά στους 160 βαθμούς και μετά σβήνουμε τον φούρνο και το αφήνουμε για άλλα 15 λεπτά. Τέλος, το βγάζουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
εμφάνιση σχολίων