1
1
σχόλια
241
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

[ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ] Οι High Tone, τo κορυφαίο dub συγκρότημα στον κόσμο, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

DOC TV
7 Νοεμβρίου 2015
Η θρυλική μπάντα της ευρωπαϊκής underground σκηνής έρχεται στην Ελλάδα για δύο μοναδικές live εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και μετά την κυκλοφορία του 11ου στούντιο άλμπουμ τους, οι High Tone θα βρεθούν επιτέλους στη χώρα μας για να μας χαρίσουν την πλούσια εμπειρία που έχουν κερδίσει παίζοντας ζωντανά σχεδόν σε όλο τον κόσμο!

Από το ethno-dub και τις κλασικές indie επιρροές αλλά πάντα πειραματικοί και ανήσυχοι, οι High Tone έχουν δημιουργήσει μια ηχητική, ψυχεδελική πρωτοπορία που εξελίσσεται μέσα από κάθε κυκλοφορία και κάθε συνεργασία τους.

Με αφορμή τη σπουδαία αυτή μουσική επίσκεψη, δύο μεγάλα πάρτι θα στηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Συμμετέχουν μερικά από τα καλύτερα dub ελληνικά σχήματα: Dubadventures, Κακό Συναπάντημα, Soundsystem και πολλοί άλλοι.ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: To DOC TV δίνει δύο (2) διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των High Tone στην Αθήνα, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και δύο (2) διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία τους στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας, και απαραιτήτως το κινητό σας τηλέφωνο, έως τις 12:00 το πρωί της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: High Tone live, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου Votanikos Live, Κασσάνδρας 23 (Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση), Αθήνα, τηλ. 2103473835. Εισιτήρια 10-15 ευρώ. Σάββατο 14 Νοεμβρίου - Principal Club, Γεωργίου Ανδρέου 56, Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310428088. Εισιτήρια 10-15 ευρώ.

 
εμφάνιση σχολίων