0
1
σχόλια
232
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ

Κινηματογραφικό καλοκαίρι στην πόλη. Με ελεύθερη είσοδο

DOC TV
27 Ιουλίου 2013
ΘΗΣΕΙΟ: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη και για όλο τον Αύγουστο, μικρά διαμαντάκια του ελληνικού και του ευρωπαϊκού κινηματογράφου προβάλλονται δωρεάν στον Κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων. Ανάμεσά τους το “Delicatessen” των Ζαν Πιέρ Ζενέ και Μαρκ Καρό, οι «Ώρες κοινής ησυχίας» της Κατερίνας Ευαγγελάκου και το “Match Point” του Γούντι Άλεν. Το πρόγραμμα της εβδομάδας δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΣΕΑ  και στο facebook. Info: Ταινίες στον Κήπο, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, 21:15. Κήπος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136, Θησείο. Είσοδος ελεύθερη

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Κάθε Σάββατο μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου οι σινεφίλ δίνουν ραντεβού στο Πάρκο της 129 Π.Υ., στο πλαίσιο των Θερινών Προβολών 2013. Η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης μας κερνάει ταινίες από τον ελληνικό και τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο. Γούντι Άλεν, Κώστας Γαβράς και ένα διήμερο αφιερωμένο στις βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους του 35ου Φεστιβάλ Δράμας για το τέλος. Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ. Info: Θερινές Προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης, κάθε Σάββατο έως τις 8 Σεπτεμβρίου, 21:00. Πάρκο 129 Π.Υ., Δραγατσανίου & Πραξιτέλους, Αργυρούπολη. Είσοδος ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Καλοκαίρι 2013», ο Δήμος Περιστερίου κάνει φλας μπακ στον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, με προβολές κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Παγωμένες μπύρες, γρανίτες και κινηματογραφικές αναμνήσεις. Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ. Info: Δωρεάν θερινός κινηματογράφος στο Άλσος Περιστερίου, Πέμπτη 1-Πέμπτη 29 Αυγούστου, 20:30. Θέατρο Ελιά και Δάφνη, Αγ. Βασιλείου 62,  Άλσος Δήμου Περιστερίου, Περιστέρι. Είσοδος ελεύθερη.
 
εμφάνιση σχολίων