1
1
σχόλια
193
λέξεις
VIDEO

Πώς μοιάζουν οι φάτσες μας όταν βρισκόμαστε μπροστά από μια οθόνη;

ΠΕΡΣΑ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
16 Μαρτίου 2013
Το project Immersion καταγράφει τις ανθρώπινες γκριμάτσες και αντιδράσεις, καθώς τα παιδιά βρίσκονται χωμένα με τα μούτρα στην τεχνολογία. Σουρεάλ πολεμικές ιαχές εναντίων ψηφιακών αντιπάλων («έλα εδώ, να σε μαχαιρώσω»), αταβιστικό πέρα-δώθε του κεφαλιού μπροστά από βίντεο κλιπ, απορία, τρόμος, αστείες μούρες και πού και πού, ένα μικρό δακράκι.

Το project του σκηνοθέτη Robbie Cooper καταγράφει από το 2008 τους ανθρώπους μέσα από την οθόνη και τον τρόπο που ανταποκρίνονται σε βιντεοπαιχνίδια, τηλεοπτικές εκπομπές, κινούμενα σχέδια, ταινίες, πορνό, έργα τρόμου, μουσικά βίντεο, αθλητισμό, κωμωδία, χρησιμοποιώντας τα διάφορα είδη των μέσων μαζικής ενημέρωσης με τα οποία βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή.

Ο στόχος του Immersion είναι να δημιουργηθεί μια σειρά πορτρέτων, καταγράφοντας και γεφυρώνοντας όλες τις γενιές μαζί μέσω της επαφής με την τεχνολογία. Το βίντεο θα ξεκινά με τα σημερινά μωρά που γεννιούνται μέσα στην τεχνολογία και θα τελειώνει με την μεγαλύτερη ηλικία, τότε που η τηλεόραση ήταν το μόνο πράγμα με οθόνη στο σπίτι.

Μπορούμε να συμμετέχουμε κι εμείς στο Project είτε ως σπόνσορες, είτε ως πρωταγωνιστές -αν φυσικά τολμάμε να κάνουμε γκριμάτσες που ξέρουμε πως θα υπάρχουν για πάντα στο ψηφιακό μας αποτύπωμα.εμφάνιση σχολίων