0
1
σχόλια
179
λέξεις
CULTURE

Μια κινητή γιορτή, με ανταλλαγή βιβλίων και πάρτι σε περιοχές της Αθήνας

DOC TV
22 Δεκεμβρίου 2012

Τις μέρες των γιορτών η κινητή ανταλλακτική βιβλιοθήκη θα διαδώσει το πνεύμα της ελεύθερης ανταλλαγής βιβλίων σε γειτονιές της Αθήνας.

Παρασκευή 21.12 και Σάββατο 22.12.2012 θα βρίσκεται στο Ψυχικό (Κηφισίας 340, μετά τον Φάρο Ψυχικού) για το 2ήμερο Project Ψ*, σ’ ένα μεγάλο πάρτι με δημιουργικές ομάδες, πολιτιστικούς οργανισμούς, video artists, γαστρονομικές κολλεκτίβες, παζάρι ρούχων και ανταλλαγή βιβλίων.

Στις 24.12.2012, παραμονή Χριστουγέννων, η βιβλιοθήκη Κηφισιάς θα βρίσκεται στην Κηφισιά, στη συμβολή των οδών Κασσαβέτη και Λεβίδου. Εκείνη την ημέρα θα ανταλλάζουμε βιβλία, ακούγοντας μουσική και πίνοντας κερασμένη ζεστή σοκολάτα, ενώ τα πιτσιρίκια θα απασχολούνται δημιουργικά με δραστηριότητες και παιχνίδια.

Την Κυριακή 23.12 μία από τις ανταλλακτικές βιβλιοθήκες θα μετακομίσει στο κέντρο της Αθήνας για τις γιορτές. Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης θα βρεθεί με πρωτοβουλία των atenistas για το ετήσιο ανταλλακτικό bazaar που θα πραγματοποιηθεί εκεί την ίδια μέρα. Θα παραμείνει όμως στην πλατεία με την υποστήριξη και την προσοχή της Στέγης έως τις 02 Ιανουαρίου 2013.

Tα βιβλία είναι πολύτιμα για όλους.


Διαβάστε όλα τα άρθρα μας για την κινητή ανταλλακτική βιβλιοθήκη εδώ.
 

εμφάνιση σχολίων