0
1
σχόλια
247
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
DOCTV.GR
1 Απριλίου 2024
Μία μέρα μετά από διαψεύσεις της κυβέρνησης αλλά και από κύκλους κοντά στον Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εστία», σύμφωνα με το οποίο η σύζυγος του πρωθυπουργού έστειλε sms στον ιδιοκτήτη του Βήματος ως διαμεσολάβηση ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τον επιχειρηματία, η εφημερίδα επιμένει για το ρεπορτάζ της.

Το ρεπορτάζ μαζί με αντίστοιχο στην εφημερίδα Documento, προκάλεσε αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Με πρωτοσέλιδο άρθρο ο διευθυντής της «Εστίας», Μανώλης Κοττάκης, επιμένει ότι αληθεύουν οι πληροφορίες πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έστειλε sms στον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ μαινόταν η σύγκρουση του Μαξίμου με τον επιχειρηματία και εκδότη της εφημερίδας «Το Βήμα» για τις αποκαλύψεις αλλοίωσης των ηχογραφημένων συνομιλιών του σταθμάρχη με τους μηχανοδηγούς πριν από την τραγωδία στα Τέμπη.

«Διασταυρώσαμε τις πληροφορίες μας από τουλάχιστον δύο πηγές… Το δημοσίευμα ισχύει απολύτως. Μόνο δύο άνθρωποι θα μπορούσαν να διαψεύσουν αυτή την πληροφορία. Αυτός που φέρεται ότι έστειλε το μήνυμα και εκείνος που εμφανίζεται ότι το έλαβε επιδεικνύοντάς το σε τρίτους, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές μας. Δεν το έκανε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Εκκωφαντική η σιωπή. Αντί να κρύβεται, λοιπόν, η κυβέρνηση πίσω από έναν τρίτο με τον οποίο δεν ασχολήθηκε η εφημερίδα καν, πέραν της παρουσίας του στην οικία εκείνη τη συγκεκριμένη βραδιά (την οποία επιβεβαιώνει) αφού δεν το διαψεύδουν οι λοιποί εμπλεκόμενοι, το δημοσίευμα ισχύει απολύτως. Οι πηγές μας είναι ακριβείς».


Ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Fb για να βλέπετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν


Διαβάστε επίσης:
Τέμπη: Η σύγκρουση Μαρινάκη – Μητσοτάκη
«Μονταζιέρα στα Τέμπη»
εμφάνιση σχολίων