0
1
σχόλια
275
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Στο WE στη Θεσσαλονίκη, σε μια συναυλία χωρίς θεατές, αλλά με όλους μας στο κανάλι του ιδρύματος Ωνάση
 
DOCTV.GR | ΦΩΤΟ: ΊΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ, ALEXANDROS AVRAMIDIS
2 Μαρτίου 2021
Μέχρι να γεμίσουμε ξανά τις αγαπημένες μας σκηνές με μουσική, χορό και ιδρώτα, το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει στις οθόνες μας το STAGES A/LIVE, μια σειρά συναυλιών χωρίς θεατές, αλλά με πολλή μουσική, σε εμβληματικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Αυτή την εβδομάδα το ροκ, το πανκ, αλλά και ελληνικοί παραδοσιακοί ήχοι και μελωδίες, ενώνονται σε στο ιδιαίτερο συνονθύλευμα των Θραξ Πανκc και κατακλύζουν τον εναλλακτικό πολυχώρο του WE. Τη συναυλία μπορούμε να την παρακολουθήσουμε από τις 7 Μαρτίου, ώρα 21:00, στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση, χωρίς αντίτιμο ή χρονικό περιορισμό.

Οι Θραξ Πανκc εμπνέονται από τους Mode Plagal και τους Slipknot, τις Τρύπες και τους The Clash, τους Rage Against the Machine, αλλά και τον Βαμβακάρη, τα κάλαντα της Θράκης, τις γκάιντες, τα νταούλια. Το δισκογραφικό ντεμπούτο EP τους –αλλά ουσιαστικά και αυτό που εν γένει κάνουν–  το βάφτισαν «Πανκοπανηγυροψυχεδέλεια» και το πρώτο full length άλμπουμ τους που φέρει το όνομά τους, κυκλοφόρησε το 2020.

Ο εναλλακτικός urban πολυχώρος WE, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, σε ένα ιστορικό, εγκαταλελειμμένο κτίριο που με τα χρόνια έγινε σημείο αναφοράς και μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει από τον τους Panx Romana, τους Bad Movies και τους Warhaus, έως τον Παύλο Παυλίδη, τον Ψαραντώνη και τον Γιάννη Αγγελάκα.

Μέχρι να βρεθούμε και πάλι με τη φυσική μας παρουσία σε κάποιο live, συναντιόμαστε με τη μουσική στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση. Διότι όπως λένε οι ίδιοι οι Θραξ Πανκc, η μουσική είναι ένας τρόπος να φτιάχνουμε τον δικό μας κόσμο και να ζούμε σε αυτόν.


Info: Stages A/Live, ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC στο WE, Ψηφιακή πρεμιέρα, 7 Μαρτίου 2021, 21:00.
εμφάνιση σχολίων