0
1
σχόλια
213
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Μια συναυλία στον Φάρο του Νιάρχος στο πλαίσιο του Lighthouse Sessions
 
DOCTV.GR
14 Φεβρουαρίου 2021
Τι μελωδίες μπορούν να γεννηθούν όταν η πειραματική διάθεση και ο αυτοσχεδιασμός, αποτελούν πρωταρχικά μουσικά εργαλεία πάνω στη σκηνή; Το ανακαλύπτουμε μέσα από τα Lighthouse Sessions, που εκπέμπουν στις οθόνες μας κατευθείαν από τον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στη νέα ενότητα μουσικών εκδηλώσεων Ligthouse Sessions, κάθε μήνα, ο συνθέτης και ντράμερ Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, συμπράττει με εκλεκτούς καλεσμένους της μουσικής σκηνής, έχοντας ως αφετηρία την τζαζ με την συνοδεία ενός τζαζ τρίο και ενός κουαρτέτου εγχόρδων. H ενότητα έκανε πρεμιέρα με τον συνθέτη και τρομπετίστα της τζαζ, Ανδρέα, Πολυζωγόπουλο και τώρα υποδέχεται την Σαβίνα Γιαννάτου.

Η συναυλία θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube. Όλες οι συναυλίες της ενότητας θα παραμείνουν αναρτημένες στον ιστότοπο του ΚΠΙΣΝ.

Συντελεστές:
Ντίνος Μάνος – μπάσο
Γιάννης Παπαδόπουλος – πιάνο
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης  – ντραμς
Διονύσης Βερβιτσιώτης – βιολί
Κώστας Παναγιωτίδης – βιολί
Ηλίας Λιβιεράτος –- βιόλα
Μαρίνα Κολοβού – τσέλο
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης: Σύνθεση & ενορχήστρωση εγχόρδων
Σαβίνα Γιαννάτου &  Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης: Διασκευή


Info: Lighthouse Sessions -Σαβίνα Γιαννάτου, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, 20:30. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση live εδώ, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube.


Διαβάστε επίσης: Πολιτισμός: Τι να δούμε online τον Φεβρουάριο
εμφάνιση σχολίων