2
1
σχόλια
219
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Το αγαπημένο electronic σχήμα από τη Θεσσαλονίκη σε μια online συναυλία
 
DOCTV.GR
22 Ιανουαρίου 2021
O Μητροπολιτικός Οργανισμός Μουσείων Εικαστικών Τεχνών Θεσσαλονίκης (MOMus) καλωσορίζει το 2021 με την ηλεκτρονική μουσική των Tendts. H διαδικτυακή συναυλία θα γίνει την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, ώρα στις 19:00 σε live streaming από το κανάλι του MOMus στο YouTube.

Οι Tendts (Χρήστος Παπαδάκης, Φώτης Παπαδάκης, Ηλίας Σμήλιος) στις live εμφανίσεις τους πραγματώνουν μια μίξη από psychedelic, space disco, african acid και rave ξεδιπλώνοντας ένα πραγματικά πολυδιάστατο μουσικό σύμπαν μπροστά στο κοινό τους αγκαλιά με τα congas, σύνθια, κιθάρες και drummachines.

Οι Tendts έχουν φιλοξενηθεί σε live events και φεστιβάλ στην Ευρώπη –με αποκορύφωμα αυτό του Sonar Festival ως εκπρόσωποι του We Are Europe– και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι Tim Sweeney, Daphni, Death in Vegas, Palmbomen II, BadBadNotGood, οΟοΟΟ, Kink κά.

Έχουν κυκλοφορήσει επτά ep's (σε βινύλιο, κασέτες αλλά και ψηφιακά), όπου το τελευταίο «Cosmic Swimmer» βγήκε στο επιδραστικό label Public Release του San Francisco συνοδευόμενο με τρία remixes φωτιά από τους Soulwax, Kim Ann Foxman και Eric Duncan. To πρώτο τους άλμπουμ «Cheap Poetry» ήρθε το 2015 μέσω τις Fair Weather Friends. Μετά από τέσσερα χρόνια, το 2019 πήραν την μεγάλη απόφαση να κάνουν την δική τους δισκογραφική T.A.F. recordings (Tendts And Friends) από την οποία κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2020 το δεύτερο άλμπουμ τους «Faith».


MOMus YouTube
εμφάνιση σχολίων