0
1
σχόλια
361
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ
Έρωτας στα χρόνια του πορνο-ιού!
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
19 Μαρτίου 2020
Μπορεί ο ιός να έχει σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους, αλλά όπως είναι γνωστό, πρώτα φεύγει ο άνθρωπος και μετά το χούι του. Έτσι ο κορονοϊός βρήκε το δρόμο του και προς το σεξ μέσω του διαδικτύου.

788 τόσα είναι τα αποτελέσματα των βίντεο του Pornhub αυτή τη στιγμή που περιλαμβάνουν τη λέξη “Coronavirus” και πιθανότατα θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν τουλάχιστον για όσο διαρκεί η καραντίνα. Παιχνίδια ρόλων, ιστορίες με γιατρίνες, με συλλήψεις υπόπτων φορέων από υποτιθέμενους αστυνομικούς, τρόποι για να περάσουμε «δημιουργικά την καραντίνα», σενάρια με υποτιθέμενα τεστ και θεραπείες, ακόμα και animation βρίσκονται όλα στο «μενού».

Πώς όμως εισβάλλει η φαντασίωση στον ιό; Τι είναι αυτό που κάνει τη συσχέτιση του κορονοϊού με το σεξ τόσο ελκυστική για μερικούς ανθρώπους; Θα λέγαμε εύκολα κάτι σαν «ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας» αλλά μόνο ως χιούμορ μπορεί να εκλάβει κανείς τέτοιον συσχετισμό. Πιθανότατα οι περισσότεροι ψάχνουν απλώς μια εύκολη «καινοτομία» που θα ξεχωρίσει το βίντεό τους. Φορούν μια ιατρική μάσκα ή λαστιχένια γάντια, γράφουν κι ένα  “COVID 19” στον τίτλο ώστε να καβαλήσουν το κύμα του Viral και ξεμπερδεύουν.
 

Ίσως ο συσχετισμός του ιού με το σεξ να βοηθά στο να ελαφρύνει η διάθεση απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα  

Κάποιοι ελάχιστοι, βλέπουν τη χρήση του πορνό ως έναν τρόπο ώστε «περάσουν» εύκολα κάποιες χρήσιμες πληροφορίες σχετικές με τον ιό, όπως ένα ζευγάρι που μας πληροφορεί για την χρήση μάσκας στο βίντεο, συμπεριλαμβάνοντας και έντονα κωμικά στοιχεία. Όμως μιας και η «τέχνη» μιμείται τη ζωή, ίσως ο συσχετισμός του ιού με το σεξ να βοηθά στο να ελαφρύνει η διάθεση απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Αυτή την περίοδο το Pornhub, παρέχει δωρεάν πρόσβαση στις ταινίες του για ένα μήνα, σε όλους τους χρήστες σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία, για να περνούν την ώρα τους, όσο επικρατούν οι συνθήκες καραντίνας. Πάντως οι επικριτές του λένε ότι αντί το porn hub να προσπαθεί να «σώσει» τον κόσμο θα πρέπει πρώτα, και επειγόντως, να ασχοληθεί με το revenge porn, τα βιντεο σεξουαλικου περιεχομένου που ανεβαίνουν χωρίς συγκατάθεση για λόγους εκδίκησης.


Διαβάστε επίσης: 
Η δυστοπία είναι εδώ;
15 μύθοι και αλήθειες για τον κορονοϊό
Έλληνας καθηγητής: Οι επόμενοι δύο μήνες είναι τόσο κρίσιμοι που θα τους θυμόμαστε για πάντα
εμφάνιση σχολίων