4
2
σχόλια
271
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
20 χρόνια μετά, ένα νέος δίσκος και μια μεγάλη συναυλία με ελεύθερη είσοδο για όλους
 
DOCTV.GR
8 Μαΐου 2018
Δεκαετία ’90. Η ηλεκτρονική μουσική στην Ελλάδα αλλάζει για πάντα υπό τους ήχους των Στέρεο Νόβα. Τrip-hop και techno συνυπάρχουν σε κοινά πεντάγραμμα μαζί με την ambient. Μελωδίες και ρυθμοί ντυμένοι με ελληνικό στίχο που μιλά με ονειροτοπία κατευθείαν στην καρδιά. Οι Στέρεο Νόβα μας χαρίζουν Ασύρματους Κόσμους, το Ταξίδι της Φάλαινας, τη Ντισκολάτα…

Μετά από πολύ καιρό μοναχικής μουσικής περιπλάνησης, ο Κωνσταντίνος Βήτα και ο Μιχάλης Δέλτα ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και οι Στέρεο Νόβα συναντιούνται και πάλι σε μια συναυλία στη σκηνή του Summer Nostos Festival στις 18 Ιουνίου στο πάρκο Νιάρχος.


«Μετά από πολλά χρόνια σκεφτήκαμε να δώσουμε μια ζωντανή συναυλία. Είναι μια καλή στιγμή, χρειάστηκε καιρός για να καταλάβουμε κάποια απλά πράγματα στη ζωή. Θέλουμε να μοιραστούμε με τους φίλους μας μια ακόμη μουσική συναυλία, μια ανθολογία από όλα τα τραγούδια μας...».

Στο live θα ακούσουμε και νέα κομμάτια των Στέρεο Νόβα απο το καινούργιο τους άλμπουμ με τίτλο «Ουρανός» (Inner Ear Records).

Το DOCTV.gr εκτός από τη δεδομένη ανυπομονησία ενός φαν των Στέρεο Νόβα έχει πάθει χαρά και αγωνία γιατί η εταιρία παραγωγής μας DOC TV - Specials επιμελείται τα visual arts και τα video αυτής της ιστορικής συναυλίας. Αγάπη και νότες.
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Στέρεο Νόβα: K.BHTA: Synths, φωνή, Mikael Delta: Synths
Συμμετέχει στα τύμπανα ο Πέτρος Τσαμπαρλής
Γιάννης Λαμπρόπουλος: Ηχοληψία
Παύλος Πανταζόπουλος: Ηχοληψία
Σπύρος Κουρκουμέλης: Φωτισμοί
Visuals & Video Art: DOC TV Specials
Σκηνοθεσία & επεξεργασία: Nikko Patrelakis
Κινηματογράφηση: Κώστας Κατριός, Nikko Patrelakis
CG & animation: Yas Borodin, Ηλιάνα Τσαπατσάρη
Οργάνωση Παραγωγής: Erodios Live – Γιάννης Μητρούδης

 


 
Info: Στέρεο Νόβα, Summer Nostos Festival, Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, 22:00, Ξέφωτο, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Είσοδος ελέυθερη
εμφάνιση σχολίων